Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
| Обновлено 06 марта 2013, 14:09
1377
0

ФИБА возьмет под контроль подготовку к Евробаскету в Украине

Представители ФБУ провели рабочую встречу с генеральным секретарем ФИБА-Европа

| Обновлено 06 марта 2013, 14:09
1377
0
ФИБА возьмет под контроль подготовку к Евробаскету в Украине

4 березня 2013 року у Франкфурті відбулася робоча зустріч генерального секретаря ФІБА-Європа Каміла Новака з президентом Федерації баскетболу України Олександром Волковим, генеральним секретарем Федерації баскетболу України Олександром Ларіним та керівником місцевого організаційного комітету «Євробаскет-2015» Маркіяном Лубківським.

Учасники зустрічі обговорили питання підготовки до Євробаскету-2015, зокрема необхідність створення моніторингового комітету із залученням фахівців ФІБА-Європа та МОК з метою відстеження процесу підготовки до турніру, будівництва та розвитку необхідноі інфраструктури. Очільник європейського баскетболу вважає такий механізм ефективним інструментом забезпечення вчасноі та якісноі підготовки до проведення континентальноі першості у 2015 році.
 
Сторони також домовились погодити найближчим часом терміни проведення засідання Наглядової ради проекту, в яку ввійдуть очільники ФІБА-Європа, уряду України, ФБУ та МОК.
 
У контексті обговорення презентації українського проекту, яка відбудеться 15 березня 2013 року в хорватському місті Дубровник, генеральний секретар ФІБА-Європа відзначив, що успішне проведення Чемпіонату Європи з футболу 2012 дає підстави з оптимізмом вважати, що Україна на найвищому рівні організує Євробаскет-2015. Він наголосив, що ФІБА-Європа запрошує Україну до динамічної та ефективної співпраці та закликав українську сторону діяти швидко та ефективно.
 
У ході зустрічі окремо обговорювалось питання промоції турніру, яку, за словами керівника оргкомітету «Євробаскет-2015» Маркіяна Лубківського, треба зробити багатою на події. «Я не виключаю, що завдяки легендарній постаті Олександра Волкова, якого знає весь світ, Україну в наступні 3 роки відвідають такі мегазірки баскетболу, як Майкл Джордан, Меджік Джонсон, Скотті Піппен, Владе Дівац, Арвідас Сабоніс та багато інших - ми будемо запрошувати їх до участі в промокампанії «Євробаскету-2015», - повідомив М.Лубківський.

 
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хави принял неожиданное решение. Барселоне не нужно искать нового тренера
Футбол | 24 апреля 2024, 22:25 10
Хави принял неожиданное решение. Барселоне не нужно искать нового тренера

Легенда «сине-гранатовых» провел встречу с руководством и решил остаться в клубе!

Лунин удивил Реал условием, при котором он останется в команде
Футбол | 25 апреля 2024, 00:13 5
Лунин удивил Реал условием, при котором он останется в команде

Украинский вратарь хочет повышения зарплаты

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.