Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 05 июня 2015, 10:22
5748
1

Шовковский сыграл 600-й матч в составе Динамо

Финальный матч Кубка Украины против донецкого «Шахтара» стал юбилейным для голкипера

| Обновлено 05 июня 2015, 10:22
5748
1
Шовковский сыграл 600-й матч в составе Динамо

Фінальний матч Кубка України сезону 2014/15 проти донецького «Шахтаря» став ювілейним для воротаря київського «Динамо» Олександра Шовковського.

Незмінний страж воріт команди в новітній її історії досяг просто феноменального за футбольними мірками показника – 600 матчів у складі «Динамо»!

У своїй ювілейній грі наш капітан продемонстрував супер гру, эпогеем якої стала серія післяматчевих пенальті, в якій він в найбільш складні і відповідальні моменти тричі не дозволив супернику забити і вніс тим самим величезний внесок у підсумкову перемогу - 5:4!

По турнірах шість сотень виходів на поле в динамівському воротарському светрі розподілилися наступним чином: 400 матчів у чемпіонаті України, 58 у Кубку України, 7 у Суперкубку та 135 в європейських кубках.

Свій перший матч у складі «Динамо» Шовковський провів 6 березня 1994 року, таким чином для досягнення настільки солідних цифр футболісту знадобився 21 рік 2 місяці та 28 днів!

Досягнуті рубежі – далеко не межа для легендарного голкіпера. Продовживши контракт із «Динамо», він ще як мінімум рік буде вірою та правдою служити рідному клубу, з яким пов'язане все його футбольне життя.

Що стосується статистики, попереду в Олександра ще одна приваблива мета. А саме – рекордні 412 матчів, які в чемпіонаті України провів Олег Шелаєв. У новому сезоні у Шовковського є всі можливості перевершити й цей показник.

Источник ФК Динамо Киев
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.