Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 11 августа 2015, 12:01
2059
3

Вадим СТРАШКЕВИЧ: «Мы едем в Киев за очками»

Нападающий «Карпат» — о матче против «Черноморца»

| Обновлено 11 августа 2015, 12:01
2059
3
Вадим СТРАШКЕВИЧ: «Мы едем в Киев за очками»

У матчі з «Чорноморцем» Вадим Страшкевич став одним з творців перемоги «Карпат». Після виходу на заміну він записав на свій рахунок красень-гол і заробив пенальті. 

– Вадиме, гравці відійшли емоційно від перемоги над «Чорноморцем», зібралися з думками?
– Спогади про суботній матч вже в минулому. Зараз вся команда думає в одному напрямку – попереду на нас чекає грає з «Динамо». Мікроклімат в колективі чудовий, тренерський штаб нас підтримує. Всі усвідомлюємо відповідальність, яка лягає на наші плечі.

– В турнірну таблицю не заглядаєте?
– Слідкуємо за становищем команд в Лізі Парі-Матч, але для нас на даний момент це не має першочергового значення. Головне для нас – підтримка вболівальників. Граємо для них і хочемо, щоб вони заповнювали трибуни «України». 

– В останніх матчах тренерський штаб відвів тобі роль «джокера». Ти з’являєшся на заміну і приносиш користь команді – у матчі зі «Сталлю» заробив пенальті, в протистоянні з «Чорноморцем» забив гол і знову заробив одинадцятиметровий...
– Все залежить від рішення тренера. Він вирішує, хто гратиме у стартовому складі. Якщо так буде завжди і я приноситиму користь, то я буду щасливим. Але, звичайно, хочу грати в основі. 

– Твій гол у ворота «моряків» виглядав дуже ефектно. Свідомо бив по воротах, бачив, що Боровик зайняв неправильну позицію?
– Я отримав передачу і мені миттєво треба було приймати рішення. Поруч партнерів не було, переді мною скупчилися захисники. Розвертатися назад не хотів. Вирішив прокинути м’яча і пробити. Я не слідкував за тим, чи вийшов Боровик з воріт, просто удар вдався, вийшов таким, як треба. 

– Це був приємний шок?
– Після кожного голу на декілька секунд потрапляєш у стан шоку. Коли забиваєш такі голи, то відразу й не віриш, що це сталося. 

– Артур Карноза зізнавався, що постійно відпрацьовує штрафні. Ти приділяєш на тренуваннях особливу увагу дальнім ударам?
– Всі хлопці залишаються після тренувань і відпрацьовують удари, подачі... Кожен працює над тим, що вважає необхідним. Я не є винятком. 

– Матч «Зоря» – «Олімпік» переглядав? Пилип Будківський зі своїм красенем-голом складе тобі конкуренцію у боротьбі за кращий гол туру...
– Так, я переглядав моменти того матчу. Мені важко сказати, хто переможе. Думаю, справедливе голосування розсудить нас (сміється)

– В епізоді з пенальті ти свідомо йшов в обіграш, розуміючи, що воротар зіб’є?
– Боровик правильно зробив, коли вийшов з воріт. Таким чином він зменшив кут обстрілу. Я вирішив обіграти його і він зачепив мене. Чистий пенальті... Якби він не зупинив мене з допомогою фолу, я б забив гол. Хоча на рішення арбітра не скаржуся. Тим більше, що це стало подарунком для Муртаза Даушвілі, який реалізував пенальті для своєї доньки. 

– Попереду дуже важлива гра з «Динамо»...
– Ми їдемо у Київ за очками. Це природно, адже кожна команда виходить на матч з думками про позитивний підсумковий результат. Ми – не виняток. Їдемо в столицю, як на останній бій. Маємо стимул, боротимемося. 

– У «Динамо» грає Віталій Буяльський, який, як і ти, родом з Калинівки, що на Вінничині....
– Ми завжди спілкуємося перед грою на полі, а коли зустрічаємося у рідному містечку то граємо в футбол один проти одного.
 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины
Хоккей | 25 апреля 2024, 10:00 6
ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины

Очередная попытка сборной Украины вернуться во второй дивизион

Впервые в карьере. Ястремская вырвала победу в матче после 0:6 в 1-м сете
Теннис | 25 апреля 2024, 16:22 21
Впервые в карьере. Ястремская вырвала победу в матче после 0:6 в 1-м сете

Даяна чудесным образом сумела переиграть Эмилиану Аранго в Мадриде

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
rubey
Едете за очками. Вот и купите себе там очки от солнца.
vasyan86
Рано еще подобное говорить, но и иронизировать уместнее будет после матча.