Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Вторая лига
| Обновлено 12 ноября 2019, 01:19
4706
0

Божевілля у Чернівцях, безпрограшне Полісся, Кристал програв дербі Херсона

Sport.ua розповідає про найголовніші події 20-го туру Другої ліги

| Обновлено 12 ноября 2019, 01:19
4706
0
Божевілля у Чернівцях, безпрограшне Полісся, Кристал програв дербі Херсона
ФК Кристал
Божевілля у Чернівцях
«Буковина» вже не перший рік знаходиться в нижній частині турнірної таблиці. Чернівецький клуб немає достатнього фінансування, тому кожного року не показує того результату, на який очікують вболівальники команди. Нинішнього чемпіонату «Буковина» також знаходиться серед аутсайдерів. 
 
 Цього туру до Чернівців завітав один із лідерів групи «Верес». Рівненська команда веде боротьбу за путівку до Першої ліги. Здавалося, «Верес» не матиме проблем проти «Буковини», але команди видали неймовірне шоу. Господарі поля несподівано перемогли свого суперника, але цей матч запам’ятається надовго. «Буковина» здобула перемогу з рахунком 5:4! Божевільний поєдинок! «Верес» займає третє місце у турнірній таблиці, а «Буковина», попри перемогу, залишилася на передостанній позиції.
 
Безпрограшна серія «Полісся»
Центральний матч групи А пройшов у Житомирі. Місцеве «Полісся» зустрічалося з «Поділлям». Хмельницька команда, мабуть, проводить найкращий сезон за всі роки у Другій лізі. Підопічні Віталія Костишина знаходяться на п’ятому місці у турнірній таблиці. 
 
«Полісся» займає перше місце і не програє вже останні дев’ять поєдинків. І цього разу житомиряни не програли. Підопічні Анатолія Безсмертного переграли «Поділля» з рахунком 2:0, тим самим занесли собі у актив чергові три очки. Відзначимо, що «Полісся» з 18 матчів сезону у 13 не пропускали м’ячів у свої ворота.
 
Чорна смуга «Ужгорода»
Щось не зрозуміле коїться в останніх матчах з «Ужгородом». Закарпатська команда не може виграти у останніх чотирьох поєдинках, але і це ще не все. «Ужгород» у цих матчах пропустив 10 м’ячів і не забив жодного у ворота суперників.
 
У цьому турі «Ужгород» на виїзді зустрічався в останньою командою групи – «Оболонь Бровар-2». Здавалося, що у цьому матчі ужгородці зможуть перервати свою чорну серію, але пивовари здивували. Гра завершилася розгромною перемогою «Оболоні Бровар-2» з рахунком 4:0. Ужгородці знову не забили і опинилися в зоні аутсайдерів. Київська команда так і залишилася на останньому місці.
 
Дербі Херсонщини за «Енергією»
Один із найцікавіших матчів групи Б очікувався у Херсоні. У обласному дербі зійшлися «Кристал» і «Енергія». Ще недавній лідер групи в останніх матчах забагато втратив, а суперники не дрімали - «Кристал» вже не перший.
 
Перший тайм дербі пройшов без воріт, але все-таки гол міг бути. На 38-й хвилині гості отримали право на пенальті, одначе голкіпер «Кристалу» зумів відбити удар Махнєва. Доля матчу вирішилася у другому таймі. «Енергія» забила два м’ячі і здобула першу перемогу у Херсоні з 2013 року. «Кристал» вже третій, а підопічні Олега Федорчука піднялися на п’яте місце.
 
Вольовий «Альянс»
Ще один цікавий матч приймав Кривий Ріг. Місцевий «Гірник» зустрічався з липоводолинським «Альянсом». Команда із Сумщини продовжує показувати неймовірний результат. «Альянс» знаходиться серед лідерів Другої ліги, а у Кубку України вийшов до 1/4 фіналу турніру. І це у перший сезон серед професіоналів. Ось вам і дебютант!
 
Гра для «Гірника» розпочалася невдало. Вже на 3-й хвилині арбітр призначив пенальті у бік воріт господарів, але Владислав Шарай не реалізував свій шанс і «Гірник» через дві хвилини відкрив рахунок. Все перевернулося за мить з ніг на голову. Та господарям не вдалося розвинути свій успіх. Гості ще у першому таймі двічі забили і довели матч до перемоги. «Альянс» набрав 44 очки і піднявся на друге місце у турнірній таблиці групи Б.
 
Друга ліга. 20-й тур
Група А
«Діназ» - «Чайка» - 1:2
Голи: Безпалий, 62 – Бартошук, 14, 73.
 
«Нива» Т - «Нива» В - 3:1
Голи: Скакун, 24, Кисленко, 67, Дедух, 90+4 – Загорулько, 33 - пенальті.
 
«Буковина» - «Верес» - 5:4
Голи: Раулюк, 29, Сивка, 41 – пенальті, Сантрапинських, 62, Любчак, 64 – автогол, Сивка, 81 – Яременко, 27, Шестаков, 45+2 – пенальті, Мисик, 55, 69.
 
«Полісся» - «Поділля» - 2:0
Голи: Галенко, 43, 64 - пенальті.
 
«Оболонь Бровар-2» - «Ужгород» - 4:0
Голи: Шевченко, 3, Островський, 12, Покойовий, 49, Островський, 74.
 
 
Група Б
 
«Миколаїв-2» - «Нікополь» - 0:0
 
«Кристал» - «Енергія» - 0:2
Голи: Бафталовський, 56, Комісар, 78.
 
«Реал Фарма» - «Таврія Сімферополь» - 0:1
Гол: Сахнюк, 31.
 
«Чорноморець-2» - «Авангард-2» - 0:2
Голи: Башинський, 13, Клюєв, 39.
 
«Гірник» - «Альянс» - 1:2
Голи: Бука, 5 – Загинайлов, 42 – пенальті, С. Шарай, 45+1.
 
 
Оцените материал
(7)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.