Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 14 января 2021, 20:06
15136
15

Работники завода протестуют против трансферов Шахтера Григорчука

Работники «Беларуськалия» недовольны расходами на трансферы

| Обновлено 14 января 2021, 20:06
15136
15
Работники завода протестуют против трансферов Шахтера Григорчука
twitter.com/fcshakhterby

Работники белорусского предприятия «Беларуськалий» выпустили заявление, в котором остались недовольны тем фактом, что клуб «Шахтер» Солигорск проводит дорогостоящие трансферы.

«Беларуськалий» является главным спонсором команды, в которой работает украинский тренер Роман Григорчук. За последние дни клуб оформил ряд трансферов, в том числе форварда Винсента Эзе, за которого отдали 300 тысяч евро.

«Своими кровью и потом трудящиеся ОАО «Беларуськалий» оплачивают такие «покупки». Задайте себе вопросы: «Неужели на предприятии всё настолько хорошо, что можно позволить себе подобные траты? Решены вопросы с вентиляцией в шахтах, с запчастями, с ОТ и ПБ? Неужели нельзя потратить эти деньги с толком для рабочих?».

Конечно, можно! И мы уверены, что каждый из читающих найдёт десятки вариантов, как сделать это с умом.

«Но зачем? Ведь рабочие всё оплатят и так. Они довольны той костью, в виде «лукавого» повышения зарплаты, которую мы им бросили!» – вот что скажут холуи из администрации.

Будут ли они правы? Время покажет. Терпения у рабочих много. Но оно не безгранично», – говорится в заявлении.

Команда Григорчука стала чемпионом в минувшем сезоне и готовится к еврокубкам.

Оцените материал
(84)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 15
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
axylinam
У нас похожая ситуация ахметов и суркисы тарифы постоянно поднимают необоснованно,чтобы простые люди содержали их дорогие игрушки
Trasher311987
Предлагаю работникам Павлополь уголь тоже выходить против трансфера тете за 16 млн.
С плакатами "один пингвин, обходится дороже месторождения"
Kevko
В Украине потребители электроэнергии, в том числе пенсионеры, финансируют содержание клуба Шахтер
sahka1981
Дуже дорого коштує українцям: хто захищає інтереси Ахметова
2 січня 2021
2020 рік має стати останнім роком виправлення несправедливості, коли олігарх Рінат Ахметов поставив на службу своїм гаманцям державні рішення.
Це дає сподівання на те, що апетити олігарха нарешті будуть приборкані, а використання держави для його порятунку вже призвело до нечуваного перекосу.
Спочатку він скупив без конкуренції теплові електростанції, користуючись дружбою з Януковичем. Сформував пул вугільної енергетики в розрахунку, що треба трохи потратитися, а потім вся країна буде батрачити на нього.
Потім, в часи Порошенка, аби заробляти на цій тепловій енергетиці, було запроваджено схему "Роттердам+", коли всі споживачі сплачували за електрику, немов би для її виробництва використали вугілля, привезене з Роттердаму.
Довідка. Збитки в цій оборудці досягали 40 мільярдів гривень. Щоправда, через своїх агентів при владі Ахметову вдається поки блокувати розслідування, яке почало НАБУ.
Хто став головним захисником олігарха
У 2020 році ситуація досягнула вершини маразму. Для порятунку теплових енергоблоків Ахметова та забезпечення надприбутків сонячних станцій почали відключати АЕС, які належать державі.
Аби поставити собі на службу державну енергетику, Ахметов висадив кадровий десант у Міненерго на чолі з в.о. міністра Ольгою Буславець. Її вдалося викурити з цього крісла лише наприкінці 2020 року, одночасно з переводом на цю посаду Вітренка.
sahka1981
...
Схема "Роттердам+"
Державна регуляторна служба під керівництво Ксенії Ляпіної в 2016 році погодила постанову про затвердження ганебної формули. В результаті тариф для теплової генерації зріс удвічі, а кишені Ахметова почали пухнути від грошей. Основний виграш від "Роттердаму" отримала ДТЕК.
Коли ж НАБУ відкрило кримінальне провадження, на допиті Ляпіна пояснювала свій підпис тим, що постанову погодили міністр енергетики Демчишин та голова АМКУ Терентьєв. Тому в неї, мовляв, "не залишалось іншого вибору".
Не визнані державою монополії Ахметова дуже дорого коштують українцям. В результаті виправлення цих перекосів доводиться підвищувати тарифи на електроенергію для населення: вже скасовано пільговий тариф на перші 100 кіловатів споживання.
А це значить, що 2021 рік має стати роком деолігархізації Ахметова. А також звільнення чиновників, які працювали прихованими агентами його впливу на різних посадах.
Vadum Hrynchuk
Страшно далеки они от народа!
Lawyer
Чудово, що білоруські робітники не бояться висловити свою думку.
Чудово, що люди розуміють, що дохід, здобутий працею всього колективу, не можна виділити на оплату другорядних речей (футбол в його сучасному вигляді - це розвага для глядача).
Треба щоб українці це зрозуміли. Бо зарплату динамівцям чи шахтарівцям платять не Суркіси і Ахметов. Платимо ми - жителі України. Краще не мати топового футболу, але мати багато спорткомплексів для дітей. Краще просто грати у футбол на спортивному майданчику і жити в нормальній державі, а не годувати олігархів і тішитися Лігою Чемпіонів.
KIEWADIM
Полностью поддерживаю. Братья наши белорусы больше прогрессивная страна чем мы.
dgurkis
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил