Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 03 серпня 2020, 17:46
2074
0

Букмекерські вилки

Букмекерські вилки: особливості стратегії

| Оновлено 03 серпня 2020, 17:46
2074
0
Букмекерські вилки

Букмекерська вилка - ставки на протилежні результати однієї спортивної події з гарантією загального виграшу. Такий стан також називають арбітражної ситуацією. Букмекерами ця стратегія гри визнається протизаконною. Якщо Беттер буде запідозрений у «махінації», йому можуть відмовити у виплаті виграшу і навіть заблокувати аккаунт на сайті БК.

Що таке вилки?

Найчастіше букмекерські вилки є наслідком конкуренції серед БК. З метою залучення клієнтів контори часто завищують коефіцієнти. На цій різниці і грають Беттери. При правильному розрахунку розмірів протилежних ставок можна отримати гарантований виграш, незалежно від результату матчу.

Вилки шукають як вручну, так і за допомогою спеціальних програм. Останні моніторять сайти букмекерських контор в режимі онлайн, видаючи список актуальних варіантів. Гравцеві залишається лише перевірити, чи відповідають поточні ринкові коефіцієнти тим, що знайшов сканер, і зробити ставку.

Самостійно шукати вилки букмекерських контор - завдання непросте, що вимагає часу, уважності і додаткових розрахунків. Новачкам складно робити це вручну. Потрібен певний досвід і професійний погляд, з ходу виділяє перспективні варіанти. Проте вистачає і беттерів, що вважають за краще працювати по-старинці.

Приклад елементарної арбітражної ситуації

В одній букмекерській конторі можна поставити на футбольний матч ТБ 1.5 з коефіцієнтом 2.1. На іншому сайті на цю ж гру пропонують ТМ 1.5 під 2.05. Такі вилки БК - явище рідкісне, але вони теж трапляються. Неважко помітити, що навіть просто розділивши ставку на дві рівні частини, ми в будь-якому випадку отримуємо виграш. 100 гривень на ТБ і 100 на ТМ принесуть мінімум 205 гривень при витрачених 200.

Як розрахувати вилку

Розрахунок вилок проводять за допомогою простої формули: 1 / КФ1 + 1 / КФ2. Якщо результат менше одиниці, значить, перед нами арбітражна ситуація. Якщо взяти показники з прикладу, вийде 1 / 2.1 + 1 / 2.05 = 0.96. У мережі є безкоштовні онлайн-калькулятори, що дозволяють швидко визначити «навантажувачі» пари. При використанні сканера програма робить це в автоматичному режимі.

Знайти вилки на ставках - лише частина завдання. Не менш важливо правильно розрахувати суму для кожного з парі. Тут використовують формулу (1: КФ: В) х С.

В - значення, розраховане при визначенні арбітражної ситуації. З - загальна сума ставок. Підставляємо значення: (1: 2.1: 0.96) х 200 = 99 грн. на ТБ 1.5.

Таким чином, розмір ставки на ТМ складе 101 грн. При будь-якому розкладі вилки ставки в загальній сумі принесуть чистий виграш 7-8 грн. Ніщо не заважає розділити гроші так, щоб отримати максимальну виплату при більш ймовірне підсумку. В цьому випадку виплата по другому прогнозом буде лише покривати витрати.

Мінуси стратегії

Завжди залишатися в плюсі - мрія кожного гравця. Тим більше що шукати вилки на ставках в наші дні куди простіше, ніж ще кілька років тому. Купив підписку на сканер - і вперед. На практиці все набагато складніше. Назвемо лише мінуси, не пов'язані з санкціями букмекерів:

  • Потрібен серйозний стартовий капітал. Якщо перемагати виключно з гарантією, дохід становитиме лише кілька відсотків від поставленої суми. Для нормального заробітку будуть потрібні солідні депозити відразу на декількох сайтах БК.
  • Робота вимагає посидючості, уважності і швидкої реакції. Пропоновані сканерами варіанти доводиться додатково перевіряти вручну. Коли шукаєш лайв вилки в режимі реального часу, потрібно серйозно напружуватися, щоб встигнути до зміни коефіцієнтів.
  • Висока ймовірність непередбачених витрат через власну неуважність. Багатогодинне перебування перед монітором веде до таких помилок, як дублювання ставок або плутанина з подіями.

Як букмекери протидіють вилочникам

Всі перераховані мінуси - ніщо в порівнянні з тим, що доводиться постійно долати перешкоди, що створюються співробітниками БК. Вилки в ставках виявляють багато гравців, але букмекерів цікавлять тільки Беттери, які заробляють цим постійно. Вони визначають «зловмисників» по ряду ознак:

  • в грі переважно великі суми;
  • «Дивні» ставки на кшталт 97,5 гривень;
  • повторення прогнозу на один результат (для наздоганяння зміненого коефіцієнта);
  • часті перекази коштів і поповнення рахунку.

Іноді букмекер навіть сам створює штучну арбітражну ситуацію, щоб виявити «халявщиків». У самому м'якому випадку вилочнику відмовляють у виплаті, повернувши розмір ставки. Сильно проштрафленим знижують ліміти або повністю блокують аккаунт.

FAQ

⭐ Чому Беттери продовжують використовувати цю стратегію, незважаючи на санкції?

✔️ Букмекерські вилки - це вигідно. Багато справедливо вважають, що мають право користуватися ігровими можливостями в повному обсязі.

⭐ Як вілочнікі обходять заборони букмекерів?

✔️ Найдієвіший спосіб - приховувати наміри за безліччю інших ставок, характерних для рядових гравців-непрофесіоналів.

⭐ Що робити, якщо тебе заблокували?

✔️ Можна відкрити новий обліковий запис на ім'я людини, якій довіряєш.

 

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин