Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 15 грудня 2019, 02:01
22927
5

Бій Кроуфорд – Хан не розчарував. Якби не це завершення

Лев Кравців очікував побачити битву, але отримав лише непоганий спектакль

| Оновлено 15 грудня 2019, 02:01
22927
5
Бій Кроуфорд – Хан не розчарував. Якби не це завершення
twitter.com/trboxing

Ми чекали битву і отримали щось схоже на неї. Якби так все і продовжувалося, ми б, швидше за все, побачили жорстке падіння Аміра, але зате глядач вдосталь насолодився б крутим боксом. А так, тепер звинувачення летять в бік Теренса, а багато хто вважає, що він не гідний Р4Р.

Поєдинок не розчарував

В анонсі поєдинку можна було легко зрозуміти головний прогноз на розвиток бою. Хан, який завжди яскраво стартує, повинен був забрати кілька перших раундів, поки Кроуфорд входив би в поєдинок. Потім Теренс пристрілявся б і далі все залежало б тільки від нього. У Аміра, незважаючи на його високий рівень, занадто багато помилок в обороні для такого монстра тактичного боксу, як Кроуфорд.

Все вийшло трохи інакше. Хан вискочив на суперника, спробував пробити свої багатоударні серії, але вони по-зрадницькому летіли «в молоко». Теренс з перших секунд класно відпрацював на ногах, в захисті, а потім взяв і пробив двохударну серію. Правий крос через руку, зміщення за спину і лівий боковий точно в голову. Зміщення за спину було в настільки в стилі Ломи, що Хан, не зрозумівши куди подівся суперник, звалився в нокдаун.

 

 

Отакої. Кроуфорд, який стартує з перших секунд – це круто. Амір отримав дуже якісно і доживав першу трихвилинку під градом ударів якогось вже дуже агресивно налаштованого суперника. Боксери начебто не сварилися перед боєм, але Теренс зайшов настільки заведений, ніби англієць прямо перед боєм вкрав у нього телефон.

Наступні раунди пройшли вже в тому руслі, про який говорилося до поєдинку, з тією лише різницею, що йшов вперед саме Кроуфорд. Його опонент якось занадто швидко відчув всю тлінність буття, пробував відстрілюватися, але удари ці не справляли ніякого враження.

Кілька разів Хан все-таки дістав Теренса. Лівий боковий і тут же правий прямий долітали до суперника, але американець постійно ббув трохи швидшим, встигаючи пом'якшити удар і прийняти його не на голову, а на груди.

Бій конкурентним назвати точно не можна було, але цікавим – цілком. Амір моментами активізувався, йшов від нападок суперника і тут же контратакував. Проблема англійця була якраз в тому, що його опонентові для таких дій доводилося витрачати мінімум зусиль. Самому ж Хану для своєчасного відходу і контратаки треба було робити якісь божевільні зусилля.

Англієць завжди виглядав дещо безсистемно і метушливо в рингу, але зазвичай це підкріплювалося діями – точними влучаннями, атаками з розривом дистанції і багатоударними серіями. Тут же, на тлі вбивчо спокійного суперника, Хан виглядав, як нетямущий що взагалі відбувається боксер. Багато махів руками в нікуди, біганини та метушні.

Як тільки він це вимикав – починало виходити, і ми бачили що бій рівний. На жаль, таких моментів було занадто мало, щоб побачити хоч якусь інтригу. Американець нагнітав, тиснув і бажав знести опонента. Так і вийшло, хоч і зовсім не схоже на те, на що всі розраховували.

Амір зазвичай дуже красиво падає. Денні Гарсія і Сауль Альварес щільно вписали його ім'я в усі нарізки найкрасивіших нокаутів. Якщо Хан пропускає, то складається на канвасі так, ніби в нього тільки що потрапило три блискавки одночасно. Кроуфорд, схоже, теж хотів потрапити в ці самі нарізки. Та так захопився, що в попихах сунув свій аперкот, не туди.

На фото і відео не зовсім зрозуміло, прилетів цей удар в пах або в стегно, але кожен, хто одягав черепашку та пояс, швидше за все, погодиться, що це удар точно в край цієї самої черепашки. З огляду на силу удару, дивно, що Хан не склався, як Заб Джуда в бою з Мігелем Котто.

Амір взяв час відновитися, з Кроуфорда очок не зняли, так як удар був ненавмисний і в ньому винні обидва: один бив точно в лінію, другий в цей момент невдало відійшов. За регламентом англієць міг взяти до п'яти хвилин на відновлення. Просвіжитися, прийти до тями і підготуватися до продовження. Зазвичай, п'яти хвилин достатньо для такого, навіть з огляду на силу удару.

Хан скорчився, кілька разів присів, ще трохи скорчився і погодився з доктором, який вийшов в ринг, щоб оголосити рефері, що бій завершено. Тренер сказав це або сам Амір, але з вуст лікаря прозвучала фраза: «Він хоче закінчити бій». Швидше за все, Хан погодився з пропозицією тренера, який і озвучив його рефері.

А все веселощі тільки починалися.

Від такого нокауту постраждав найбільше Кроуфорд

Будь-яка невпевнена перемога Теренса розцінювалася б, як поразка. Це було зрозуміло ще до поєдинку. Ніхто не пробачив би американцеві статус беззастережного фаворита і нудне катання вати дванадцять раундів поспіль.

Мабуть, саме через це Кроуфорд вибіг виносити. І був близький. З кожним раундом Теренс збільшував тиск, заплітав Хана в свої сіті і підводив того все ближче до дострокової поразки. Дійсно, Аміра в цей вечір врятувало б тільки диво. І воно сталося.

Не буду стверджувати, що Хан злився, хоча у Крофорда на цей рахунок думка однозначна. Американець на прес-конференції після бою безпосередньо запитав Хана, чи не зливав він і отримав негативну відповідь.

 

 

Ні, можливо, Аміру було боляче. Навіть, швидше за все. Дуже схоже на те, що удар припав і в найболючішу зону. Але це явно не був смертельний удар, від якого неможливо було б відновитися.

У вже згаданому бою Джуди проти Котто, після двох раундів домінування Заби, Мігель вийшов, двічі навмисно пробив в пах, і американець впав. Тут же, моментально. Упав і було абсолютно очевидно, що він може не встигнути відновиться і за п'ять хвилин. Джуда продовжив бій, але повністю прийти в себе так і не вдалося.

Удари нижче пояса наскільки болючі і страшні в сприйнятті, настільки моментально відчувається, що те, як корчився ХанЄ не викликає жодної довіри. Йому було боляче, але, навряд чи настільки, щоб йти з бою.

А ось Теренс від такого результату постраждав, тому і був агресивним на прес-конференції. Він і його тренер позиціонують себе, як лідери і домінанти Р4Р. Ломаченко, на їхню думку, не зробив нічого, щоб бути в рейтингу кращим першим. І тут ось таке.

При цьому, сам Кроуфорд абсолютно ні в чому не винен. Ну потрапив випадково, буває з кожним. А тепер розсьорбуй все це. «Чому не закінчив раніше?», «Чи міг би відразу вирубувати».

Чи не міг би. Хан, незважаючи на всю свою суперечливість, топовий боксер. Своєрідний, з незвичайним стилем, який мало кому не подобається, але хороший боксер. Він якісно бігав від одного з кращих «фінішерів» в сучасному боксі, будучи підбитим льотчиком уже на старті.

Кроуфорд, швидше за все, завершив би бій достроково і красиво, але зараз це вже ніхто не дізнається. Тепер Теренс в очах багатьох виглядає, як зарозумілий чемпіон, не вартий місце в Р4Р.

Що далі?

Боб Арум після поєдинку заявив, що лише промоутер Ерола Спенса заважає організації головного мегафайту цій вагової категорії. Дійсно, Кроуфорд - Спенс може стати одним з головних мегафайтів 2019 року, але поки не ясно чи відбудеться цей бій.

Еррол зазирає на більш важкі категорії, промоутери не поспішають домовлятися, а глядачі чекають цього бою. Як не крути, але у фанатів до Теренса чимало питань, особливо після того, як Спенс технічно розклав Майкі Гарсію, підтвердивши, що він не тільки нокаутер, але і крутий боксер.

Ну, а Хан може зустрітися в Великобританії з Келлі Бруком. Цей поєдинок давно напрошується, він принесе обом боксерам великі гроші, збере повний зал і буде цікавий реально багатьом. Келл вже почав підколювати Аміра, кажучи, що бачив, як той зливався, так що майбутній бій Хана дуже ймовірно відбудеться в Англії.

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Анчелотті оцінив матч з Манчестер Сіті, в якому Лунін двічі відбив пенальті
Футбол | 18 квітня 2024, 07:15 1
Анчелотті оцінив матч з Манчестер Сіті, в якому Лунін двічі відбив пенальті

Карло прокоментував перемогу «Реала» у матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Мікель АРТЕТА: «Я не можу знайти потрібних слів, щоб підбадьорити гравців»
Футбол | 18 квітня 2024, 03:20 2
Мікель АРТЕТА: «Я не можу знайти потрібних слів, щоб підбадьорити гравців»

Мікель прокоментував поразку у матчі-відповіді 1/4 фіналу ЛЧ від «Баварії»

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Oleg Savchuk
Сцикливий Хан, як завжди злився
Vzyatj
Кроуфорд очень хорош!
ihor7003
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
MARIIIIII_na
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
ВНИМАНИЕ!!! Привет, мальчики. Я, изначально, извиняюсь за этот пост. У меня к вам будет огромная просьба. Посетите мой профиль на самом популярном сайте для секс знакомств:
>>>> sexxxpy.com
(скопируй ссылку и вставь в адресную строку браузера. Сайт актуален для всех стран и городов) и поставьте лайк. Мой ник: Marina23. Регистрация и плата за действие отсутствует. Весь процесс у вас займёт не более одной минуты. Большое спасибо! Я вас всех целую.
P.S. Во-первых, вы увидите меня голой и во-вторых, в качестве бонуса от меня видео звонок (зависит от вашего желания).
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️