Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 травня 2019, 16:58
4530
1

Ворскла – Чорноморець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Бомбардиром на сумну серію

| Оновлено 25 травня 2019, 16:58
4530
1
Ворскла – Чорноморець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Чорноморець

Зазвичай протистояння команд з різних «полюсів» таблиці не буває таким вже цікавим, але майбутнього матчу це припущення навряд чи торкнеться. Вигравши в попередньому турі, суперники сповнені рішучості примножити успіх та наблизитися до заповітних цілей. «Ворскла», обігравши головного переслідувача, отримала відмінну можливість фінішувати на чолі групи, а «Чорноморець» тепер цілком може потрапити в плей-офф за місця в УПЛ.

Саме весняні успіхи «моряків» (в нинішньому календарному році команда набрала більше очок, ніж в минулому!) Дозволяють одеським уболівальникам вірити, що місто не залишиться без елітного футболу. Так, в Південній Пальмірі міцно «прописався» Суперкубок України, «заглядає» сюди і національна збірна, знову анонсував проведення єврокубкових матчів в Одесі «Маріуполь». Але рідна команда завжди ближче, так що повторити провал десятирічної давності, коли «Чорноморець» розлучився з Прем'єр-лігою – буде для міста катастрофою.

Сім очок в чотирьох останніх матчах взяли підопічні Ангела Червенкова, причому три гри одесити провели на чужих стадіонах. Не дивно, що за підсумками 30 туру болгарський фахівець удостоївся звання кращого тренера УПЛ. Звичайно, перемога над «Карпатами» була життєво важливою, тим більше здобувалася вона на контрасті минулих протистоянь з львів'янами: жодного забитого м'яча та 0:5 від галичан при їх попередньому візиті до Одеси. Однак, з «Ворсклою» баланс зустрічей у «Чорноморця» куди гірше: в дев'яти останніх матчах – дев'ять поразок!

Навряд чи полтавчани готові переривати настільки успішну серію, тим більше і зараз «Ворскла» набрала дуже хороший хід. Шість матчів без поразок в Прем'єр-лізі – подібного команда не досягала два роки. Безперечно, Віталій Косовський також заслуговує на компліменти, і на наступний сезон в Полтаві знову можуть повертатися до більш амбітних завдань.

Перемога в Чернігові була досягнута завдяки згуртованій колективній грі та, звичайно, відмінним діям Олександра Ткаченка в «рамці». Міцно закріпився голкіпер в основному складі після зміни рульового «Ворскли», та й взагалі кістяк оновленої команди у полтавчан, схоже, вже вималювався. До речі, з «Чорноморцем» через дискваліфікацію не зіграє Едін Шехіч. Зате в строю Денис Васін – повернувшись після важкої травми, свій перший в році гол екс-одесит забив якраз своїй колишній команді.

Ну а в стані «моряків» продовжує блискуче грати Арні Вільхамссон, який перший в Прем'єр-лізі гол забив саме «Ворсклі». З тих пір – п'ять м'ячів в п'яти іграх! Чи допоможе бомбардир зробити подвиг в Полтаві – одна з інтриг майбутньої битви.

Артем ЦИГАНЕНКО

Орієнтовні склади:

«Ворскла»: Ткаченко, Сапай, Мартиненко, Чеснаков, Пердута, Петрович, Саків, Скляр, Ребенок, Коломоєць, Васін.

«Чорноморець»: Литовченко, Бабенко, Рижук, Трубочкін, Голіков, Гошкодеря, Танчик, Аржанов, Коваль, Хамелюк, Вільхамссон.

25 травня, субота

«Ворскла» — «Чорноморець»
Полтава. Стадіон «Ворскла» імені О.Бутовського. 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
ВОРСКЛА — ЧОРНОМОРЕЦЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Сергій Бойко (Київська область)
Прогноз Sport.ua — 1:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ


 


 

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Алексей Романцев
1-2
Такой город как Одесса, должен иметь команду в УПЛ