Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 18 вересня 2019, 01:08
8064
16

Наполі переміг Ліверпуль завдяки двом голам в кінцівці

Голи у господарів на рахунку Мертенса і Льоренте

| Оновлено 18 вересня 2019, 01:08
8064
16
Наполі переміг Ліверпуль завдяки двом голам в кінцівці
twitter.com/lfc
Другий рік поспіль жереб зводить «Наполі» і «Ліверпуль» в одній групі Ліги чемпіонів. У минулому сезоні мерсисайдці саме завдяки важкій мінімальній перемозі над «Наполі» ледь вийшли з групи, що дозволило зараз приїхати в Неаполь в ранзі володаря трофея.
 
Суперники виставили на зустріч самі що ні на є бойові склади. З перших хвилин гості впевнено заволоділи м'ячем, перевівши гру на половину «Наполі», але особливої ​​гостроти в їх атаках не спостерігалося. Італійці дуже щільно грали на своїй половині поля, а після 15-ї хвилини і зовсім вирівняли гру, при цьому попереду  діяли помітно гостріше. Спочатку Руїс двічі протягом однієї атаки перевіряв на надійність Адріана, але запасний голкіпер «Ліверпуля» знову довів, що є гідною заміною Аліссону.
 
Поступово атакуючий порив суперників згас і гра надовго перемістилася в центр поля. Глядачі стали свідками дуже тягучого футболу, в якому знову гостріше були італійці. Однак, піти на перерву ведучи в рахунку могли все ж гості. Під кінець тайму двічі здорово зіграв Фірміно. Спочатку бразилець відмінно розвернувся в глибині поля і віддав передачу в штрафну на хід Мане, який не зміг переадресувати м'яч вільному перед воротами Салаху, а в результаті після кутового Фірміно головою метрів з десяти пробив без шансів для Мерета, але сфера пролетіла поруч зі штангою.
 
Друга половина зустрічі вже була за італійцями, які, в результаті, здобули заслужену перемогу. Вже на початку тайму зобов'язаний був забивати Мертенс, який після відмінного навісу Руя з лінії воротарського пробивав у вільний кут, але Адріан неймовірним чином встиг переміститися і перевести м'яч на кутовий. Господарі контролювали ситуацію на полі, проте їм дорого могла обійтися помилка Маноласа, який в простій ситуації подарував м'яч Салаху, але удар єгиптянина з меж штрафного в дальній кут відбив Мерет.
 
Здавалося, що нульова нічия в матчі неминуча, але на 81-й хвилині активно зіграв Кальєхон, увірвавшись в штрафну з правого флангу, де його збив Робертсон, а пенальті чітко реалізував Мертенс. Відігратися у «Ліверпуля» шансів вже не було. А в компенсований арбітром час гості втратили м'яч у лінії штрафного, звідки відразу пішла передача на Льоренте, який низом пробив повз який вийшовшого  з воріт Адріана. Таким чином, іменитий іспанець забив свій перший м'яч за «Наполі» і встановив остаточний результат матчу.
 
Ліга чемпіонів. Група Е
 
«Наполі» - «Ліверпуль» - 2:0
 
  Мертенс (82, з пенальті), Льоренте (90 + 2)
 
  Робертсон (56), Мілнер (60) - Льоренте (89)
 
«Наполі»: Мерет - Ді Лоренцо, Кулібалі, Манолас, Маріу Руй - Руїс, Лосано (Льоренте, 68), Аллан (Ельмас, 75) - Кальєхон, Мертенс, Інсіньє (Зелінські, 66)
 
«Ліверпуль»: Адріан - Олександр-Арнольд, ван Дейк, Матіп, Робертсон - Хендерсон (Шакірі, 87), Мілнер (Вейналдум, 66), Фабіньо - Салах, Фірміно, Мане
 
Арбітр: Фелікс Брих (Німеччина)
 
Стадіон: «Сан-Паоло»

НАПОЛІ - ЛІВЕРПУЛЬ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 16
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dedpixto
пенальти совершенно левый - это отчётливо видно на повторе, как чувак складывает ножки вместе и ныряет ещё до соприкосновения с выставленной ногой: нога была выставлена, бесспорно, но не выставленная нога была причиной падения нападающего, который начал падать, как только увидел эту ногу! я ненавижу симулянтов во всех командах, в том числе и в "Ливерпуле", за который болею, и мечтаю, чтобы всех симулянтов, в том числе Салаха, после просмотра VAR наказывали самым жестоким образом.
viktor112007
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Saar
Чё вы обсуждаете Ливерпуль!? Наполи вот кто играл по-чемпионски, вот заслкга 2-0! Наполи поздравляю, молодцы!
Libero GO
Так грати не можна. Вважав, що пройшли етап випробовувань. Якись неакцентовані дії того ж Фірміно, не дуже викладались Салах і Мане, м'яч не тримався, команда взагалі не схожа на себе. Другий гол це підкреслив...
pol55
Хорош Футбол,и почему же скоко свободных мест*теж зубожіння*в гостей, в хозяев?
Ф.Льоренте-*пацан сказал,пацан сделал*(обещал отомстить за Тотем в финале ЛЧ.
yuriy_kent
Как и в прошлом году мерсисайдцы не форсируют игру в лиге чемпионов. То что они выйдут из группы думаю сомнений нет ни у кого. Так и зачем напрягаться в самом первом(самом сложном) матче групповой стадии? Концентрация в чемпионате, тем более предстоит тяжелый матч челсюками.
Kivals_grozny
2 dedpixto, 18.09.2019 10:14
А я уже думал, что это только мне показалось, что неаполитанец сделан "нырок" и назначенный пенальти - левый
Очень не понравилась игра Мане
tank72063
Я по теории "видел"13 чемпионств Ливера-по факту-10...пора обновить..
vitalikss86
Навесні мене мінусували, коли я казав, що Ліверпуль, на мій погляд дістався Фіналу випадково ! Цю думку я не змінив, і бажав, щоб не МС а Лівер попався Шахтарю, а ще казав, що є клубі на планеті, що сильніше за Лівер (а Лівер випадковий) і навіть не здивуюся що Зальцбургу або Інтеру можуть на виїзді і програти в ГРуповому етапі як Црвені Звезді минулого року (або умовному Зеніту) Так і сталося цим умовним(реальним) став Наполі, і відразу поразка
Dirkochelo
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Ptiza
Потрясающе сыграл Наполи , такое складывалось впечатление что именно Неаполитанцы обладатели ушастого настолько уверенно они разыгрывали мяч , ну а Ливерпуль похоже полностью сконцентрирован на АПЛ
Dirkochelo
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
viktor112007
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил