Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 03 жовтня 2019, 17:35
9919
4

Україна програла Румунії у 2-му турі ЧС з міні-футболу

Для виходу в плей-офф Україні необхідно набрати очки з Нігерією

| Оновлено 03 жовтня 2019, 17:35
9919
4
Україна програла Румунії у 2-му турі ЧС з міні-футболу
Кадр з трансляції. Гол Пантелейчука
У четвер, 3 жовтня, збірна України провела матч 2-го туру чемпіонату світу-2019 з міні-футболу. В австралійському місті Перт українці програли збірній Румунії з рахунком 1:3. Для виходу в плей-оф Україні необхідний позитивний результат в останньому матчі групи з аутсайдером Нігерією.
 
У матчі 2-го туру зустрічалися лідери групи C. У першому турі Україна переграла команду Лівану (3:0), а Румунія нокаутувала Нігерію (10:0). У другому турі Ліван також розгромив Нігерію (8:1). Переможець матчу Румунія – Україна достроково виходив до плей-оф, а переможений залишав вирішення цього питання на заключний ігровий день.
 
Матч стартував вкрай невдало для України. Два голи побувало у воротах Віктора Цоя. Спочатку в Іонуца Алецу пройшов чіткий обвідний удар в дев'ятку. А потім Мірча Унгур побачив, що Цой покинув межі штрафного, і дальнім ударом від своїх воріт точно перекинув голкіпера. Лише потім збірна України, знекровлена ​​через візові проблеми, прийшла в себе і стала довше розігрувати м'яч в нападі. Румуни всіляко заспокоювали гру, намагаючись контролювати хід подій.
 
Третій гол Румунія забила відразу після перерви. Драган Паулевічі добив м'яч у ворота з близької відстані. Після цього Віктор Цой став польовим гравцем, а у ворота відправився Євген Заєць. Україна заграла більш активно, Пантелейчук, Хомин і Цой мали кілька ударних можливостей, але забити вдалося лише одного разу. Віктор Пантелейчук провів гол престижу, коли на 39-й хвилині в один дотик пробив у дальній кут воріт суперника.
 
5 жовтня в 15:30 Україна проведе матч 3-го туру проти Нігерії. Завдання стоїть просте – набрати очки в цьому матчі, що дозволить вийти в плей-оф. Нагадаємо, 32 команди розділені на 8 груп. Боротьбу в 1/8 фіналу продовжать по дві кращі команди з кожної групи, і далі буде продовжуватися стадія плей-оф до самого фіналу. Чемпіонат світу 2021 з міні-футболу відбудеться в Києві.
 
Чемпіонат світу 2019 з міні-футболу
 
2-й тур, 3 жовтня. Перт (Австралія)
 
Румунія – Україна – 3:1
 
  Голи: Алецу, 2, Унгур, 4, Паулевічі, 26 – Пантелейчук, 39.
 
Збірна України: 3. Віктор Пантелейчук (Агромат / Гріффін), 4. Євген Андрієнко, 5. Євген Задорожний (Фактотум, граючий тренер), 6. Денис Оробченко, 7. Андрій Хомин (Фактотум), 8. Євген Донцов, 9. Анатолій Гаєнко, 10. Віктор Цой (Київміськбуд), 11. Євген Заєць (Альтернатива), 12. Віталій Харченко (Фактотум).
 

Ліван – Нігерія – 8:1.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vital
Дивний вид спорту цей міні-футбол: не футбол і не футзал. Не зрозумілі відмінності з набагато популярнішим у нас в країні футзалом.
Владимир Копяк
Ассоциация мини-футбола Одесской области в этом году провела 1-й чемпионат, участвовало 14 команд, сейчас проводим чемпионат среди ветеранов 45+ . В следующем году к этим соревнованиям добавим кубок области. чемпионат среди ветеранов 35+, юношей в 3-х возрастах. Мини-футбол в таком формате очень заинтересовал очень многие команды, в том смысле, что не такие уж большие затраты, на игру можно приехать двумя машинами. И если организаторы будут приглашать на финал Украины, наши команды с удовольствием будут принимать в них участие. За мини-футболом - большое будущее, особенно для ветеранов. А если провести полноценный чемпионат Украины, в котором будут участвовать команды Киева, Харькова, Одессы, Днепра, Львова, Ровно,Запорожья, Полтавы и других более мелких городов, у организаторов будет гораздо больший выбор игроков - кандидатов в сборную команду. Я так понял, что многие игроки так и не прилетели в Австралию. Очень жаль... Наша команда вполне могла попасть в призеры чемпионата....
Vbolivalnyk-Peter
Україна перемогла Ліван 3:0, Ліван переміг Нігерію 8:1 - на гру з мавпоподібними людьми Цой спілок може виходити з гітарою в руках...