Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Друга ліга
| Оновлено 26 листопада 2019, 20:07
2484
0

Камбек Чайки, конфлікт вболівальників з Віртом, Кристал призупив Альянс

Sport.ua розповідає про найголовніші події 22-го туру Другої ліги

| Оновлено 26 листопада 2019, 20:07
2484
0
Камбек Чайки, конфлікт вболівальників з Віртом, Кристал призупив Альянс
ФК Кристал

Найцікавіші події, які відбулися в останньому в цьому році турі Другої ліги, в нашому традиційному огляді.

Драма у Житомирі

У заключному турі цього року «Полісся» на своєму полі приймало «Чайку». При певних розкладах команда Анатолія Безсмертного мала шанси піти на зимову перерву на першому місці у турнірній таблиці групи А. Та спочатку потрібно було перемагати «Чайку», а потім вже чекати на результати матчів за участю конкурентів.

Гравці «Полісся» з перших хвилин заволоділи ініціативою, але у першому таймі змогли вразити ворота гостей лише одного разу. Та вже у другому таймі довели справу до розгрому. На 62-й хвилині рахунок був 3:0 на користь «Полісся», і, здавалося, перемога вже у кишені. Але футболісти «Чайки» зробили неймовірне і врятувалися від поразки. Гості почали забивати м’ячі з 88-ї хвилини і завершили поєдинок внічию – 3:3.

Таким чином, «Полісся» втратило перемогу і завершило осінню частину змагань на другому місці, «Чайка» займає сьому позицію.

Важка перемога тернопільської «Ниви»

Тернопільська «Нива» закривала рік грою з аутсайдером групи «Оболонь Бровар-2». Господарі, знаючи результат у Житомирі, виходили на гру проти киян з бажанням здобути перемогу за будь-яку ціну, щоб піти на зимову перерву лідером змагань.

Гра для «Ниви» видалася дуже важкою і долю поєдинку вирішив лише один м’яч. На 60-й хвилині відзначився Хруставка, який приніс команді дорогоцінні три очки. Завдяки цій перемозі «Нива» залишилася на першому місці і у гарному настрої йде у відпустку, пивовари – останні у турнірній таблиці.

Бій у Калуші

Один із найцікавіших матчів туру очікувався у Калуші і очікування справдилися. «Калуш» приймав на своєму стадіоні «Верес». Обидві команди знаходяться у верхній частині турнірної таблиці, але «Верес» веде боротьбу за путівку до Першої ліги, а «Калуш» - за місце у першій п’ятірці, хоча попереду ще багато матчів і за певних обставин і гарних результатів команда може втрутитися у боротьбу за трійку.

Господарі поля у перші дванадцять хвилин забили два м’ячі і зробили гарну заявку на перемогу, але «Верес» не збирався так легко віддавати очки. Ще до свистка на перерву гості скоротили рахунок до мінімуму. Другий тайм очікувався не менш захоплюючим, але голів глядачі більше не побачили, зате було по одному вилученню у кожній команді, а після матчу стався конфлікт між місцевими вболівальниками та головним тренером «Вереса» Юрієм Віртом. Та все ж ситуацію вдалося швидко вгамувати і до більш серйозних наслідків це не призвело.

Промінь надії для «Таврії Сімферополь»

Декілька турів тому «Таврія Сімферополь» через відсутність фінансів не змогла виїхати до Краматорська на зустріч проти «Авангарду». Ні для кого вже не таємниця, що клуб давно має фінансові проблеми, про що не раз заявляв головний тренер команди Сергій Шевченко. Але минулого туру з’явилася інформація, що «Таврію Сімферополь» буде фінансувати Ігор Палиця, який пов'язаний з олігархом Ігорем Коломойським, і є почесним президентом «Волині». Поки що йдуть переговори між сторонами, тому офіційно ця інформація ще не має підтвердження.

Заключний тур цього року «Таврія Сімферополь» грала на виїзді проти «Миколаїва-2». Гра завершилася внічию – 1:1. Підопічні Шевченка пішли на зимову перерву на 8-й позиції у турнірній таблиці з надією на краще.

«Кристал» перервав переможну серію «Альянса»

Центральний матч туру відбувся у Херсоні, де місцевий «Кристал» зустрічався з «Альянсом». Херсонська команда цього сезону здивували любителів футболу своїми результатами. «Кристал» довгий час очолював турнірну таблицю групи Б, однак в останніх матчах пригальмував і залишив перше місце.

Нинішній лідер групи «ВПК-Агро» пропускав заключну гру цього року, тому з нетерпінням очікував на результат матчу у Херсоні. «Кристал» зупинив «Альянс», який у разі перемоги міг очолити турнірну таблицю. Однак херсонці у рідних стінах здобули три очки. Долю поєдинку було вирішено у другому таймі завдяки двом забитим м’ячам. Таким чином, «Кристал» піднявся на друге місце, а «Альянс» опустився на третю позицію. Відзначимо, що підопічні Юрія Ярошенка зазнали першої поразки з 13 жовтня, а до цього здобули шість перемог поспіль.

Павло СОЛОВЕЙ

Друга ліга. 22-й тур

Група А

«Полісся» - «Чайка» - 3:3
Голи:
Даудов, 34, Галенко, 50, 62 – Музиченко, 88, Тименко, 90+2, Дарда, 90+3.

«Нива» Т - «Оболонь Бровар-2» - 1:0
Гол:
Хруставка, 60.

«Буковина» - «Нива» В - 1:0
Гол:
Палагнюк, 67.

«Калуш» - «Верес» - 2:1
Голи:
Книш, 4, Савошко, 12 – Шестаков, 34.

«Діназ» - «Ужгород» - 3:2
Голи:
Терещенко, 26, Помазан, 51, Корешков, 68 – Ряшко, 3 – пенальті, Дуран, 72.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ГРУПИ А

Група Б

«Миколаїв-2» - «Таврія Сімферополь» - 1:1

Голи: Біневський, 15 – Жуков, 78 - пенальті.

«Реал Фарма» - «Чорноморець-2» - 0:3
Голи: Прильопа, 10, Шонія, 24, Прильопа, 39.

«Кристал» - «Альянс» - 2:0
Голи: Бондаренко, 54, Барладим, 74.

«Гірник» - «Авангард-2» - 3:0
Голи: Кателін, 42, Бука, 64, Кателін, 86.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ГРУПИ Б

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Чемпіонат світу з хокею U-18. Результати збірної України (оновлюється)
Хокей | 16 квітня 2024, 10:00 3
Чемпіонат світу з хокею U-18. Результати збірної України (оновлюється)

Команда Бобкіна проведе турнір у Данії

Дієго СІМЕОНЕ: «Це буде чудова ніч Ліги чемпіонів»
Футбол | 16 квітня 2024, 14:43 3
Дієго СІМЕОНЕ: «Це буде чудова ніч Ліги чемпіонів»

Головний тренер «Атлетіко» Мадрид поділився очікуваннями від матчу з «Боруссією» Дортмунд

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.