Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Боротьба
| Оновлено 14 сiчня 2020, 11:54
7346
4

БЕЛЕНЮК: «Ці масові бійки негативно позначаються на іміджі виду спорту»

Український чемпіон світу з боротьби прокоментував інцидент в Стамбулі

| Оновлено 14 сiчня 2020, 11:54
7346
4
БЕЛЕНЮК: «Ці масові бійки негативно позначаються на іміджі виду спорту»
Instagram. Жан Беленюк
Український борець Жан Беленюк, дворазовий чемпіон світу, прокоментував інцидент в Стамбулі, де сталася масова бійка за участю українського спортсмена Хасана Закаріева:
 
«Вчора відбулася масова бійка на турнірі Yasar Dogu в Туреччині, за участю українського і грузинського борців! Так ось, у мене не стільки питання до спортсменів, які не стримали емоцій і почали бити один одного в кращих традиціях UFC (молоді, гарячі, не завжди темперамент і бажання перемогти за всяку ціну вдається приборкати на догоду здоровому глузду), скільки питання до секундантів, які не тільки не стали рознімати спортсменів, а самі кинулися в рукопашну.
 
Секундант – це, як правило, тренер, або старший товариш, який повинен підказувати своєму спортсмену, контролюючи ситуацію холодною головою, враховуючи, що знаходиться поза сутичкою і може тверезо реагувати на те, що відбувається. На жаль, тут ми такого не спостерігаємо, а подібні речі негативно позначаються на іміджі нашого виду спорту! Давайте намагатися тримати себе в руках».
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Вчера состоялась массовая драка на турнире “Yasar Dogu” в Турции, при участии украинского и грузинского борцов! Так вот, у меня не столько вопрос к спортсменам, которые не сдержали эмоций и начали быть друг друга в лучших традициях UFC (молодые, горячие, не всегда темперамент и желание победить любой ценой удаётся укротить в угоду здравому смыслу), сколько вопрос к секундантам, которые не только не стали разнимать спортсменов, а сами бросились в рукопашную... Секундант - это, как правило, тренер, либо старший товарищ, который должен подсказывать своему спортсмену, контролируя ситуацию холодной головой, учитывая, что находится вне схватки и может трезво реагировать на происходящее.. Увы.. здесь мы такого не наблюдаем, а подобные вещи негативно сказываются на имидже нашего вида спорта! Давайте стараться держать себя в руках ;) #всемспорт

Публикация от Beleniuk Zhan (@zhanbeleniuk)

Джерело Instagram
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Игорь Нестеренко
Ти ще в Раді з Шуфричем і Ківою не бився! Там питати не будуть, а "секунданти" ще підсрачників надають
Український Крим
Какая разница руками или ногами? Чем отличаеся секундант от борца, если ковровая дорога выложена из новой поливинилхлоридной ткани
rugby1970
https://photo.unian.net/photo/737146-petr-poroshenko-nagrazhdaet-zhana-bele
nyuka
axylinam
Бокс рулит