Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 19 сiчня 2020, 23:04
6822
0

Макгрегор знову при справі! Тріумфальне повернення старого доброго Конора

Сергій Лебедєв – про повернення ірландця в UFC

| Оновлено 19 сiчня 2020, 23:04
6822
0
Макгрегор знову при справі! Тріумфальне повернення старого доброго Конора
twitter.com/ufc. Конор Макгрегор

Сьогодні в Лас-Вегасі на івенті UFC 246 фанати і хейтери Конора МакГрегора, а також звичайні любителі спорту 4-унцевих рукавичок стали свідками вкрай упевненого камбеку ірландця. На жаль для прихильників Дональда Серроне, «Ковбой» абсолютно ніяк не проявив себе і не створив навіть натяку на конкурентність.

Без сюрпризів

Незважаючи на тривалий простій і три роки без перемог, Макгрегор вважався у букмекерів великим фаворитом пари. І це навіть попри те, що бій проходив не зовсім у його категорії - напівсередній вазі. Спортивна пошарпаність Серроне зробила його андердогом.

У ці 40 секунд, що тривав бій, ми побачили голодного і мотивованого, як раніше, Макгрегора. Він професійніше підійшов до підготовки, порівняно з підготовкою до поєдинку проти Хабіба Нурмагомедова, як мінімум, повністю відмовившись від алкоголю.

«T-Mobile Arena» стала свідком того, як Макгрегор миттєво накинувся на опонента. Зачепити панчами Серроне у нього спершу не виходило, але на виручку прийшов лівий хайкік, який започаткував кінець в цій зустрічі. Приголомшений «Ковбой» після цього вже не міг себе захищати, і Конору всього лише залишалося добити його на землі. Серроне був безпорадним, і рефері Хербу Діну нічого не залишалося, окрім як відтягти ірландського агресора.

Відмінні перспективи Конора

Макгрегор - це Макгрегор. Нехай то була його перша перемога з 2016 року, але для нього відкриті усі двері. Він - головна зірка цього спорту і може вибирати, з ким битися. Після поєдинку Макгрегор заявив, що збирається залишитися в напівсередньому дивізіоні. А перед боєм він говорив, що якщо вийде з клітки без ушкоджень, то хотів би повернутися туди вже 7 березня на UFC 248.

Чемпіон UFC у напівсередній вазі Камару Усман виявив зацікавленість побитися з найбільшим ім'ям у змішаних єдиноборствах. Макгрегор ставав чемпіоном UFC у напівлегкій і легкій вагах і поки в історії промоушену немає нікого, кому б підкорялися чемпіонські вершини в трьох дивізіонах. Велика спокуса стати першим. І Макгрегору не в новинку ставати в чомусь першим. Одного разу він став тим, хто вперше одночасно приміряв на себе відразу два пояси UFC.

Але на поточний момент найбільш привабливою опцією для Конора є бій з чемпіоном BMF Хорхе Масвідалем. «Найкрутіший хлопець» промоушену виглядає занадто великим для Макгрегора, але який фанат не хотів би побачити цих двох замкненими в одній клітці? Звичайно, із спортивної точки зору Масвідаль повинен битися за титул з Усманом, проте на даний момент Конор і Хорхе - дві мегазірки, два BMF, і їхній бій матиме більшу вагу, ніж будь-який чемпіонський поєдинок.

 

І при цьому Конор відкритий для титульного бою в лайтвейті, він жадає реваншу з чемпіоном, Хабібом Нурмагомедовим, і нібито буде готовий битися з ним вже 18 квітня, якщо Тоні Фергюсон з якихось причин не зможе виступити на UFC 249. А ми пам'ятаємо, яке прокляття нависло над боєм Хабіба з «Ель Кукуєм».

«Ковбоєві» пора на пенсію?

Серроне занадто часто виходив в октагон за свою кар'єру, він рекордсмен UFC за цим показником - 34 бої. В принципі ще після нищівної поразки Джастіну Гейтджі багато хто хотів бачити «Ковбоя» на пенсії. Очевидно, що в ньому більше не залишилося вогню, і бій з Макгрегором це ще раз довів.

 

 

 

 

Третя підряд важка поразка у віці 36 років - привід замислитися над продовженням кар'єри. Але «Ковбой» не збирається цього робити. Він далекий від свого піку, але, як і раніше, є улюбленцем уболівальників. А хто ще не має чітких титульних перспектив, вже не в розквіті сил і все ще обожнюваний публікою? Нейт Діас. Колись ці двоє влаштували круту сутичку, з якої Діас вийшов переможцем. Реванш через 8 років? Чом би й ні?

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(30)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Стоп, рефері! Як Алекс Перейра яскраво нокаутував Джамалла Хілла
MMA | 14 квітня 2024, 08:55 0
ВІДЕО. Стоп, рефері! Як Алекс Перейра яскраво нокаутував Джамалла Хілла

Головний поєдинок ювілейного шоу UFC 300 подарував яскравий епізод

Нестримний Палмер. Челсі з Мудриком переїхав Евертон із Миколенком
Футбол | 15 квітня 2024, 23:59 9
Нестримний Палмер. Челсі з Мудриком переїхав Евертон із Миколенком

Колектив Шона Дайча отримав на «Стемфорд Бридж» шість голів без відповіді

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.