Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Єврокубки
| Оновлено 06 лютого 2020, 03:10
7769
2

Київ-Баскет на своєму майданчику поступився Вентспілсу

Кияни в чвертьфіналі Кубка Європи ФІБА зіграють з головним фаворитом турніру

| Оновлено 06 лютого 2020, 03:10
7769
2
Київ-Баскет на своєму майданчику поступився Вентспілсу
fiba.basketball

«Київ-Баскет» та «Вентспілс» в очному протистоянні визначали переможця групи К другого етапу Кубка Європи ФІБА. На початку зустрічі кияни повели в рахунку, але баскетболісти латвійського клубу досить швидко дали зрозуміти, що не збираються віддавати гру без бою. Вони повели в рахунку і почали нарощувати перевагу. Тільки в другій чверті господарі майданчика поступово зуміли нівелювати відставання, після чого суперники почали по черзі проводити результативні атаки. І все ж, на велику перерву команди пішли з мінімальною перевагою «Вентспілса» - 41:39 на користь латвійського клубу.

Вирішальний відрізок усього поєдинку відбувся в третій чверті. Його гості виграли з рахунком 8:0. Надалі титанічні зусилля киян підібратися до суперників не привели до бажаного результату: латвійці до кінця зустрічі контролювали хід подій, хоч «бджоли» незадовго до фінальної сирени і відзначилися кількома дальніми влучаннями.

Тепер на «Київ-Баскет» чекають чвертьфінальні поєдинки Кубка Європи ФІБА, в яких підопічні Айнарса Багатскіса зустрінуться з турецьким клубом «Пінар Каршияка», який є головним фаворитом турніру.

Кубок Європи ФІБА. Група К.

«Київ-Баскет» - «Вентспілс» - 80:88 (15:23 24:18, 15:20, 26:27)

«Київ-Баскет»: Классен (3 + 5 передач + 4 втрати), Близнюк (4), Пустозвонов (2 + 5 підбирань), Петров (8), Коренюк (12 + 8 підбирань) - старт; Шепард (12 + 4 підбирання + 4 передачі), Хілл (8 + 7 підбирань), Крутоус (11), Павлов (20).

«Вентспілс»: Шортс (22 + 6 передач + 5 перехоплень), Вошпун (18 + 4 втрати), Берзіньш (3 + 6 підбирань), Лютер (14 + 8 підбирань), Закіс (12 + 10 підбирань) - старт; Вітолс (7 + 5 підбирань), Каварс (8 + 7 підбирань), Гулбіс (4), Кауфманіс.

Палац спорту (Київ)

КИЇВ-БАСКЕТ - ВЕНТСПІЛС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Ihor--
Совсем не пошла игра у Классена. Его визави Шортс делал на площадке что хотел. У Близнюка и Пустозвонова ничего не залетало, даже в 100% ситуациях. В четвертьфинале шансов 0, там махина не остановить.