Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 09 лютого 2020, 19:02
3115
0

Інтер – Мілан. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Перше міланське дербі в новому десятилітті

| Оновлено 09 лютого 2020, 19:02
3115
0
Інтер – Мілан. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
ФК Мілан

У неділю, 9 лютого, на стадіоні «Джузеппе Меацца» відбудеться міланське дербі в рамках 23-го туру чемпіонату Італії з футболу. «Інтер» прийматиме «Мілан».

«Інтер» вперше за довгі роки має непогані шанси поборотися за скудетто. Після 22 турів команда Антоніо Конте займає друге місце в турнірній таблиці Серії А, маючи в активі 51 очко. Відставання від чинного чемпіона і лідера, туринського «Ювентуса», становить лише три бали.

У той же час римський «Лаціо», який замикає трійку найсильніших, дихає в спину «нерадзуррі», відстаючи лише на одне очко. Так що вся боротьба за чемпіонство в самому розпалі, інтрига тільки загострюється. Але відпускати «стару синьйору» не можна, тому «Інтер» не може собі дозволити втрачати очки.

В останньому матчі «Інтер» на виїзді обіграв «Удінезе» (2:0), а перед тим була серія з трьох нічийних результатів в Серії А. Що стосується трансферної діяльності клубу, то він провів потужну кампанію, зміцнивши склад Крістіаном Еріксеном, Ешлі Янгом і Віктором Мозесом.

«Мілан» може похвалитися підписанням Златана Ібрагімовича. Разом з досвідченим шведським форвардом «россонері» помітно змінилися, здобувши у 2020 році вже п'ять перемог і двічі зігравши внічию, поразки обійшли стороною команду Стефано Піолі.

Січневі успіхи багато в чому пояснюються емоційним вибухом від приходу Ібрагімовича, але цей порив рано чи пізно зійде нанівець. Втім, в даний момент «Мілан» займає восьме місце в турнірній таблиці Серії А з 32 очками в активі.

Букмекери пропонують на перемогу «нерадзуррі» коефіцієнт 2,01, на нічию можна поставити за 3,50, а успіх «россонері» оцінюється в 4,20.

Орієнтовні склади:

«Інтер»: Хандановіч – Шкріньяр, де Врей, Годін, Барелла, Мозес, Весіно, Янг, Еріксен, Санчез, Лукаку.

«Мілан»: Доннарумма – Ернандес, Калабрія, Романьолі, Мусаккьо, Бонавентура, Кессьє, Кастільєхо, Чалханоглу, Ібрагімович, Леау.

9 лютого, неділя

«Інтер» – «Мілан»
Мілан. Стадіон «Сан-Сіро». 21:45
Пряма трансляція на телеканалі «Футбол 2»
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.