Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 05 квітня 2020, 21:38
29611
5

Моуріньо обдурив Фреда при трансфері з Шахтаря в МЮ - журналіст

Португалець спершу заманював гравця в команду, а потім відмовився від своїх обіцянок

| Оновлено 05 квітня 2020, 21:38
29611
5
Моуріньо обдурив Фреда при трансфері з Шахтаря в МЮ - журналіст
Instagram. Фред

Бразильський півзахисник Фред, який влітку 2018 року змінив «Шахтар» на «Манчестер Юнайтед», перебирався в Англію під гарантії отримання місця в основному складі «червоних дияволів».

Згідно інформації, що з'явилася від журналіста Bleacher Report Маркуса Алвеса, під час переговорів про трансфер Фреда тодішній менеджер «Манчестер Юнайтед» Жозе Моуріньо кілька разів відправляв футболістові повідомлення про те, що бачить його серед ключових виконавців команди, гарантуючи місце в складі поряд з Полем Погба та Неманьєю Матичем.

Однак після переходу Фреда Моуріньо чомусь змінив свою позицію і перестав довіряти Фреду, а незадовго до свого звільнення з «Манчестер Юнайтед» в грудні 2018 року повідомив бразильцеві, що дні того в команді полічені.

Цікаво, що згодом в ряді джерел не раз з'являлася інформація про нібито первісне небажання Моуріньо бачити Фреда в «Манчестер Юнайтед», хоча нинішні дані вказують на те, що португалець, навпаки, брав активну участь в цьому трансфері і переманюванні бразильця з-під носа «Манчестер Сіті».

Нагадаємо, в даний момент Жозе Моуріньо працює головним тренером «Тоттенхема», а Фред в поточному сезоні провів за «Манчестер Юнайтед» 39 матчів, відзначившись 2 голами і 4 результативними передачами.

Джерело Bleacher Report
Оцініть матеріал
(267)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Мінус Пегула. Відомі всі півфіналістки престижного турніру в Маямі
Теніс | 28 березня 2024, 07:20 4
Мінус Пегула. Відомі всі півфіналістки престижного турніру в Маямі

У боротьбі за титул у Флориді залишилася одна американка

В Челсі епідемія травм. 9 гравців у лазареті, ще кілька – під питанням
Футбол | 28 березня 2024, 18:45 0
В Челсі епідемія травм. 9 гравців у лазареті, ще кілька – під питанням

Маурісіо Почеттіно зіткнувся з кадровими труднощами після паузи на матчі збірних

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Leo Leo
Да все знают Маур гандольеро ещё тот..
D.Lanskoy
Понятно, что когда покупаешь игрока, то для основы, а не чтобы лавку грел. Но в футболе есть такое понятие как конкуренция и не может быть неприкасаемых игроков, даже у Месси с Роналду не может быть гарантированного места в основе, все зависит от уровня их готовности и задач на игру, все решает тренер. Поэтому пусть Фред не вешает лапшу на уши, что его типа обманули. Он пришел, Маур поставил его в состав, он по каким-то причинам не заиграл - все, посиди отдохни и подумай над тем, что ты можешь улучшить в игре, чтобы попадать в основу, а тренер себе не враг, ему нужен результат. Лично мое мнение - Шахтер очень выгодно продал переоцененного игрока. Даже при том, что Фред играл в этом сезоне преимущественно в основе, ничего особенного о его игре сказать не могу. Мое мнение - Фред, вместо того чтобы обиженно квакать и строить из себя невесть какую звезду, должен молчать в тряпочку и радоваться тому, что играет в суперклубе, потому что если вдруг МЮ не понадобится Фред, по нему никто не заплачет, на его место найдутся десятки игроков получше, без гонора и подешевле.
DKTheBest2
Уже и Маура нет и Фреда вроде выпускают на поле, а закрепится он никак не может.
Может просто не его команда?
Азар в Реале вообще никто, а в Челси феерил.