Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 01 грудня 2020, 17:52
2199
0

Порту - Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Поєдинок за перше місце в групі С

| Оновлено 01 грудня 2020, 17:52
2199
0
Порту - Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
sportskeeda.com

У вівторок, 1-го грудня, в Порту на стадіоні «Драгау» відбудеться поєдинок 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів, в якому місцевий «Порту» прийме англійський «Манчестер Сіті».

Англійська команда вже забезпечила собі вихід в 1/8 фіналу найпрестижнішого клубного турніру Європи. Португальська команда зробила це на 90 відсотків. Таким чином, в цьому протистоянні суперники посперечаються за перше місце в групі. Перший матч між опонентами в Англії завершився з рахунком 3:1 на користь «городян», так що «драконам» допоможе тільки розгромна перемога.

«Порту»

Синьо-білі комфортно себе почувають і в Лізі чемпіонів, і в чемпіонаті країни. У команди Сержіу Консейсау п'ятиматчева переможна серія в усіх турнірах. Це дозволило чемпіонам Португалії практично забезпечити собі вихід до плей-оф ЛЧ, а також, після не зовсім вдалого старту, трохи наздогнати лідерів у рідній першості. Зараз «Порту» йде третім, відстаючи на два очка від «Браги» і на шість пунктів від «Спортинга».

На вихідних «Порту» мінімально на виїзді здолав «Санта Клару». Взагалі, в останніх іграх португальський гранд показує хороший футбол і по праву залишається головним претендентом на титул. Продовжують боротьбу «дракони» і в Кубку Португалії, де без проблем пробилися в 1/16 фіналу.

У «Порту» є кадрові проблеми. Через травми Сержіу Консейсау не зможе розраховувати в цій грі на Мухамеда Мбайє, Івана Маркано, Пепе і Матеуса Урібе. Також дискваліфікований основний хавбек Марко Груїч. З огляду на силу суперника, ці втрати можна вважати серйозними.

«Манчестер Сіті»

«Городяни» поступово знаходять свою гру. У Лізі чемпіонів команда Хосепа Гвардіола поки не мала проблем. Досить легко були обіграні і «Порту», ​​і «Марсель», і двічі «Олімпіакос». Путівка в 1/8 фіналу у «блакитних» вже в кишені. Тепер, як це зазвичай буває, може піти ротація складу, буде дано відпочинок основним гравцям. Це шанс для українця Олександра Зінченка вийти на поле і намагатися закріпитися в стартовому складі команди.

У чемпіонаті Англії у «Манчестер Сіті» існують проблеми. Незважаючи на розгромну перемогу над «Бернлі» на вихідних, «городяни» продовжують йти лише десятими з відставання в шість очок від лідерів. Звичайно, вся боротьба ще попереду, але йти на десятому місці після десяти турів - це для «Ман Сіті» можна вважати провалом. У цьому сезоні АПЛ у команди Гвардіоли вже були поразки від «Лестера» і «Тоттенхема», а також нічиї в матчах з «Лідсом», «Вест Хемом» і «Ліверпулем».

Точно не зіграє в цьому поєдинку захисник Натан Аке. Також під великим питанням участь у зустрічі форварда Серхіо Агуеро. Вони мають проблеми зі здоров'ям.

Історія зустрічей

Суперники провели між собою три гри і у всіх перемогу із загальним рахунком 9:2 здобув «Манчестер Сіті». «Порту» потрібно хоч трохи підправити статистику.

Орієнтовні склади:

«Порту»: Марчесін, Санусі, Сарр, Мбемба, Манафа, Корона, Олівейра, Отавіо, Лейте, Таремі, Марега.

«Манчестер Сіті»: Едерсон, Уокер, Стоунз, Діаш, Менді, Родрі, Фернандіньо, Де Брюйне, Марез, Стерлінг, Жезус.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому поєдинку мінімальну перемогу здобудуть гості і ставимо П2 від Betandyou.

1 грудня, вівторок

«Порту» – «Манчестер Сіті»
Порту. Стадіон «Драгау». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Megogo»
Прогноз Sport.ua — 1:2

 

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.