Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 14 сiчня 2021, 10:17
1473
0

Вулвергемптон – Евертон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Обидві команди мають намір повернутися в єврокубки

| Оновлено 14 сiчня 2021, 10:17
1473
0
Вулвергемптон – Евертон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
ФК Евертон

У вівторок, 12-го січня, відбудеться матч 18-го туру англійської Прем'єр-ліги, в якому «Вулвергемптон» на домашньому стадіоні «Молінью» прийматиме ліверпульський «Евертон».

«Вулвергемптон»

Команда Нуну Ешпіріту Санту в минулому сезоні здійснила відмінний вояж в Лізі Європи і дійшла аж до чвертьфіналу, поки не поступилася путівкою до наступного ранду іспанській «Севільї», яка згодом і виграла турнір. Але боротьба на два фронти не дозволила «вовкам» завершити сезон вище, ніж на сьомому місці. А через те, що володарем Кубка стала команда, яка не входить у топ-7, «Вулверхемптон» залишився в цьому сезоні без єврокубків.

З іншого боку, тепер у «бродяг» є можливість повністю сконцентруватися на Прем'єр-лізі. Поки у них 13-е місце з 22 очками в активі, які були зароблені завдяки шести перемогам і чотирьом нічиїм, а ще сім поєдинків завершилися поразкою «Вулвергемптона». В останніх чотирьох матчах «вовкам» вдалося набрати всього два бали. Якщо в подальшому справи підуть за схожим сценарієм, то повернення в єврокубки доведеться відкласти в довгу скриню.

«Евертон»

А ось команда Карло Анчелотті в минулому сезоні фінішувала лише 12-ю, але зате в цьому виступає набагато успішніше. За 16 матчів клуб з Ліверпуля набрав 29 очок і відстає від лідера всього на чотири бали. Очолюють турнірну таблицю їхні земляки, підопічні Юргена Клоппа, але «іриски» мають матч в запасі. Так що поки «Евертон» претендує на найвищі місця.

У минулому турі «іриски» поступилися «Вест Гему» (0:1) і тим самим перервали переможну серію, яка становила чотири поєдинки. Всього в цьому сезоні «Евертон» програв п'ять матчів, два завершив внічию, а дев'ять разів святкував перемогу. У суботу підопічні Анчелотті виграли у «Ротерема» (2:1) в третьому раунді Кубка Англії, а тому підходять до майбутнього матчу в гарному настрої.

Орієнтовні склади

«Вулвергемптон»: Патрісіу – Аїт-Нурі, Коаді, Семеду, Кілмен, Педро Нету, Траоре, Рубен Невеш, Моутінью, Саїсс, Фабіу Сілва.

«Евертон»: Пікфорд – Коулман, Майкл Кін, Єррі Міна, Годфрі, Гілфі Сігурдссон, Дюкур, Алекс Івобі, Хамес Родрігес, Рішарлісон, Калверт-Льюїн.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що «Вулвергемптон» в даному матчі здобуде перемогу, а тому нашою ставкою буде позиція – П1 з коефіцієнтом 2.58 по лінії Parimatch.

12 січня, вівторок

«Вулвергемптон» – «Евертон»
Вулвергемптон. Стадіон «Молінью». 22:15
ТБ-трансляція на телеканалі Setanta Sports
Прогноз Sport.ua — 2:1
 
  • 2,58
  • 3,15
  • 3,00
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ключовий півзахисник Динамо повернувся до тренувань
Футбол | 23 квітня 2024, 16:44 0
Ключовий півзахисник Динамо повернувся до тренувань

Володимир Бражко у вівторок працював із певними обмеженнями

Цуренко програла на старті супертурніру в Мадриді
Теніс | 23 квітня 2024, 14:34 12
Цуренко програла на старті супертурніру в Мадриді

Александра Еала з Філіппін обіграла Лесю в трьох сетах

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.