Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Бельгія
|
5111
2

Мар'ян ШВЕД: «Мені доведеться повернутися в Глазго в кінці сезону»

Контракт екс-лідера «Карпат» належить «Селтіку»

Мар'ян ШВЕД: «Мені доведеться повернутися в Глазго в кінці сезону»
Getty Images/Global Images Ukraine

Український легіонер «Мехелена» Мар'ян Швед розповів про найближчі свої перспективи, торкнувшись теми можливої ​​зміни клубу в літнє трансферне вікно.

«На даний момент ситуація така, що мені доведеться повернутися в Глазго в кінці сезону, тому що у мене є контракт з «Селтіком». Що буде далі я не знаю. Можливо, я залишуся в «Мехелені», можливо, перейду в інший клуб, або, може бути, залишуся в «Селтіку». Ситуація повинна вирішитися протягом наступного місяця або десь так».

«У «Селтіка» буде новий головний тренер, тому що вони нещодавно звільнили Ніла Леннона. Але ми ще не знаємо, хто займе його місце. Сподіваюся, я скоро дізнаюся це. Для мене важливо, буду я грати чи ні. Це завжди важливо, незалежно від того, в якому клубі ти граєш. Мені важко сказати, чи зможу я краще адаптуватися в Шотландії зараз, після того, як провів деякий час в оренді в Бельгії», - сказав Швед.

Раніше повідомлялося, що «Мехелен» почав переговори з «Селтіком» щодо викупу контракту Шведа, який в поточному чемпіонаті Бельгії провів 15 матчів, в яких відзначився 3 забитими м'ячами і 1 асистом.

Оцініть матеріал
(36)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
var
На репетитора хоть заработал?
Треба вчити державну мову GB))
Евгений Семыкин
Да уже никто не ждёт... a table, an apple... там щас у ребят амбициозный проект во второй лиге наметился- все шансы выстрелить есть.