Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
1975
3

Олександр ГВОЗДИК: «Повернення в бокс? Повинна бути гідна пропозиція»

Раніше українець натякнув на відновлення кар'єри

Олександр ГВОЗДИК: «Повернення в бокс? Повинна бути гідна пропозиція»
Getty Images/Global Images Ukraine

Екс-чемпіон світу за версією WBC в напівважкій вазі Олександр Гвоздик прокоментував свій пост, в якому він висловив бажання провести поєдинок з Джо Смітом-молодшим.

«Цей пост в якійсь мірі більше жартівливий стьоб. Зрозумійте, я прекрасно знаю, як працює спорт, як працює цей бізнес. Я знаю, які на сьогодні реалії в моїй вазі і зокрема, які вони для мене. Я прекрасно розумів, що це такий в лапках гумор - зробити бій зараз зі Смітом. Тому я, давайте назвемо, постібався над тими, хто це говорить. Тому що я прекрасно розумію, що нічого подібного не відбудеться. Якщо дивитися з точки зору, що я шукаю цього бою, хочу його - ні, абсолютно ні. Ні, але я ж завжди відкритий до переговорів.

Навіть не бачу сенсу про це говорити, тому що розумію. Якщо глядачам потрібна якась сенсація, то це повинна бути гідна фінансова винагорода, якої бути не може на сьогодні, враховуючи ту ситуацію, в якій я зараз перебуваю.

Ну давайте я залишу інтригу - я не розглядаю (повернення прим.), але ніколи не говори «ніколи»», - сказав Гвоздик.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
deguk
Ось проблема певної кількості носіїв числа "0" в графі поразок. До поки там це "0", то людина хоче битися з топами, "будь де і будь коли", хочуть писати історію. Коли дехто з боксерів перший раз програють, то вони одразу спускаються на землю. Вже не потрібна виявляється та історія, які там титули, головне - давайте гроші. Але з комерційної сторони, кому потрібен Гвоздик? Побив старого чемпіона про якого уже давно усі забули. Той самий наш Постол, від нього відчувається як він хоче довести що він хороший боксер. На відміну від цього клоуна. Він ані популярний, ані не цікавий. Можна сказати що я "типовий хейтер", але Цвях наш виявився ржавим і після перших люлей заспівав за гроші, а не за повернення за поясом чемпіона.
johndow
прилично его поражение надломило, остается только стебаться(((
Бокс и Политика
Артур всем продемонстрировал кем на самом деле является этот харьковский титухан.