Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 17 травня 2021, 19:37
842
1

Як робити ставки. Яких видів ставок повинні уникати новачки

Не хочеш грати - не грай

| Оновлено 17 травня 2021, 19:37
842
1
Як робити ставки. Яких видів ставок повинні уникати новачки
Getty Images/Global Images Ukraine

Гравці-початківці б'ються не тільки з букмекерами, не завжди розуміючи, що вони грають на чужому полі і по написаним противником правилами. Вони ще й борються з собою, своєю некомпетентністю і поспіхом, бажанням виграти все і відразу. Саме такі відвідувачі беттінгових сайтів і складають чимале джерело доходів організаторів парі. Щоб не поповнити їхні ряди, новачкові варто дотримуватися ряду заборон.

Не поспішайте міняти ордінари на більш складні види ставок

На будь-якому сайті букмекери пропонують складати експреси. Не так часто, але зустрічаються і системи. Але, як показують дослідження, вкрай рідко новачки, поєднуючи 3 і більше подій, досягають успіху. Тільки "набивши руку" на одиночних ставках, можна переходити до "мульти", і то спочатку поєднуючи тільки 2 події. Також експерти радять уникати ставок з подвійним результатом. Вони подаються гравцям "під соусом" підстраховки. Але букмекер недарма їх ставить в основну лінію: так уже закладена спочатку спотворена маржа.

Не знаєш ставку - уникай її

На більшість подій букмекери пропонують найширші розписи. Але якщо немає поняття, що це таке, просто навмання використовувати дорівнює втраті грошей. Також не радять досвідчені гравці перескакувати на малознайомі дисципліни. Якщо добре виходить в тенісі, але немає подій в цьому виді спорту, краще взяти невелику паузу, а не "вантажити" на умовний хокей, аби не пропустити день. Краще присвятити його відпочинку, особливо якщо щось вийшло заробити заздалегідь.

Поки що варто уникнути "тимчасових ставок"

Як правило, доступні варіанти типу "гол в 1-му таймі", або "хто подасть перший аут" або "хто виконає більше кутових"? Але такі варіанти вимагають досвіду і навичок аналітики статистики команд. Новачкові бажано відмовитися від парі навмання і вибрати щось більш просте в прогнозуванні.

Найбільша спокуса - брати явних фаворитів

Природа формування котирувань така, що такі варіанти мають мінімальні коефіцієнти. І в довгостроковому підсумку призводять до втрати грошей. Адже навіть гранди програють, або хоча б допускають нічиї - в цьому і є суть спорту. У підсумку все зароблене на їхні звитяги, як правило, на "дистанції" буде "спалено" за рахунок вже 1-ї же невдачі. Якщо вже й брати такі варіанти, то для міні-експресу. Який, як ми вже пам'ятаємо, не повинен налічувати понад 3, а краще тільки пару, елементів.

Головна ж заборона стандартна: поспіх, необдумані парі, ставки на удачу, через "чуйку" - вічне табу. І не тільки для новачків.

Віталій Петровський
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Джерело: Гвардіола збирається покинути Манчестер Сіті у 2025 році
Футбол | 29 березня 2024, 10:43 2
Джерело: Гвардіола збирається покинути Манчестер Сіті у 2025 році

Контракт тренера закінчується через рік

Хацкевич розповів, чи варто викликати Ярмоленка на Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 13:06 8
Хацкевич розповів, чи варто викликати Ярмоленка на Євро-2024

Колишній головний тренер «Динамо» вважає, що досвід Андрія завжди стане в нагоді Україні

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
sartan71
Відповідь одна - уникати ВСІХ ставок! Але ж звідки тоді взяти безоплатні трансляції на спортсайтах? Тож, грайте, дурні, бо ви цього варті!