Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 15 травня 2021, 01:49
2043
0

Ньюкасл – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Новоспеченим чемпіонам усе ще потрібні перемоги?

| Оновлено 15 травня 2021, 01:49
2043
0
Ньюкасл – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

Гостьовий поєдинок проти «Ньюкасла» в рамках 36-го туру Англійської Прем'єр-ліги вже не матиме ніякого турнірного значення для «Манчестер Сіті», так само як і для їхніх суперників, які за підсумками поточного сезону точно залишаться серед «елітних» команд країни.

«Ньюкасл»

У цьому сезоні невдачі колективу Стіва Брюса в середині розіграшу національної першості вдалося перекрити лише за рахунок не менше поганих виступів команд із підсумкової зони вильоту. «Сороки» включилися в боротьбу досить пізно, але саме під час попередніх турів і набрали значну кількість очок, які надалі убезпечили їх від пониження в класі.

«Ньюкасл» має повне право будувати плани на наступний сезон вже під час фінальних протистоянь поточного футбольного року. Тим паче, що, окрім майбутнього грізного суперника, команді з північно-східної частини Англії належить зіграти тільки з колективами, що вже підписали собі вирок: «Шеффілд Юнайтед» та «Фулхемом».

«Манчестер Сіті»

Команда Хосепа Гвардіоли зі своїм завданням на розіграш національної першості також впоралася достроково. Ось тільки очевидно, що амбіції «городян» були значно вищими, ніж у їхнього наступного суперника, а чемпіонський титул міг би стати прекрасним доповненням у трофейної колекції за підсумками важкого футбольного року. Однак, лондонський «Челсі» став на шляху «Манчестер Сіті» в півфіналі Кубка Англії (0:1), потім – обіграв «небесно-блакитних» у рамках чемпіонату в нещодавньому минулому (1:2), а тепер загрожує повторити подібне і в фіналі Ліги чемпіонів УЄФА.

Особливого інтересу і можливостей досягати якихось результатів або рекордів у чемпіонаті у підопічних Гвардіоли в останніх матчах не залишилося. Лише «Евертон» в останньому турі повинен стати тим суперником, який зможе як слід розім'яти «містян» перед головним поєдинком усього футбольного року, але до тієї зустрічі «Сіті» ще належить прожити більш ніж один тиждень, тому їм доведеться усілякими способами уникати втрати тонусу за досить спрощеного календаря.

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила на полі «Манчестер Сіті», і завершилася перемогою «містян» з рахунком 2:0.

«Ньюкасл» у цьому сезоні намагається грати в результативний футбол на своєму полі, але далеко не завжди команді Брюса це вдається, чому прикладом міг слугувати поєдинок на початку травня проти «Арсеналу» (0:2).

У «Манчестер Сіті», якщо не брати до уваги горезвісний матч Кубка Англії проти «Челсі», остання осічка на виїзді відбувалася лише в середині грудня 2020 року – дербі проти «Манчестер Юнайтед» (0:0).

Орієнтовні склади

«Ньюкасл»: Дубравка – Фернандес, Крафт, Дамметт – Альмірон, Шелві, Мерфі, Сен-Максімен, Рітчі, Віллок – Жоелінтон.

«Манчестер Сіті»: Едерсон – Зінченко, Стоунз, Аке, Вокер – Гюндоган, Родрі, Сілва – Стерлінг, Жезус, Марез.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що в даному поєдинку невмотивований «Манчестер Сіті» все одно повинен набирати максимум очок, однак гості навряд чи будуть прагнути до розгрому свого суперника. За таких умов, ставка «перемога Манчестер Сіті / мен. 3,5» за 2,21 від Favbet виглядає гідною пропозицією.

14 травня, п'ятниця

Ньюкасл – Манчестер Сіті
Ньюкасл. «Сент-Джеймс Парк». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua — 1:2
 
  • 10.00
  • 6.50
  • 1.25
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Не Баварія. Зідан виявив бажання очолити інший легендарний клуб
Футбол | 20 квітня 2024, 00:24 6
Не Баварія. Зідан виявив бажання очолити інший легендарний клуб

Іменитий француз може очолити «Манчестер Юнайтед»

Юрій ВЕРНИДУБ: «Лунін напрацював на новий контракт у Реалі»
Футбол | 20 квітня 2024, 09:00 8
Юрій ВЕРНИДУБ: «Лунін напрацював на новий контракт у Реалі»

Головний тренер «Кривбасу» оцінив успіхи голкіпера збірної України

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.