Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ролан Гаррос
| Оновлено 01 червня 2021, 03:46
12725
25

ОФІЦІЙНО. Осака знялася з Ролан Гаррос

Японська тенісистка покидає Париж

| Оновлено 01 червня 2021, 03:46
12725
25
ОФІЦІЙНО. Осака знялася з Ролан Гаррос
Getty Images/Global Images Ukraine. Наомі Осака

Друга ракетка світу Наомі Осака офіційно повідомила про те, що знімається з Ролан Гаррос-2021:

«Всім привіт. Не думала, що колись потраплю в таку ситуацію. Думаю, зараз найкраще, що я можу зробити - знятися з турніру, щоб всі могли зосередитися на тенісі, який зараз грається в Парижі», - заявила японка.

Нагадаємо, Осака ще перед Ролан Гаррос прийняла рішення відмовити від спілкування зі ЗМІ. За це організатори оштрафували її на 15 тисяч доларів і погрожували дискваліфікувати тенісистку з турніру.

Відзначимо, що Белінда Бенчіч залишилася єдиною тенісисткою з топ-20 в нижній четверті сітки Ролан Гаррос, яка ще не покинула турнір. Уже вилетіли Б’янка Андреєску, Йоханна Конта і Кікі Бертенс.

У другому раунді Осака повинна була зіграти з Аною Богдан. Румунка отримує путівку до третього кола без боротьби.

Олег Дідух Джерело: Twitter
Оцініть матеріал
(109)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 25
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
firstromario
Так її право. Здоров'я не коштує будь яких грошей (включаючи психіку). Але з другої сторони і в правилах участі нічого поганого не бачу.
Владислав Антонов
Показала "характер" - давай до свидания!
Elis
Іноді мені здається, що це не позиція, а банально погана соціалізація. Поки Наомі соромилась, це було не так помітно. А тепер все більше схоже на хайп, від наслідків якого сама японка в шоці. Хтось мав би пояснити дівчині як влаштовано цей світ.
Muskrat2
Это какая-то нездоровая тенденция у молодого поколения жаловаться на всё. В этом сезоне всем им резко глина стала не нравиться.
Sashamar
Могла б взагалі не заявлятися. Осака і грунт речі несумісни. А штрафи і таке інше, це вже вторинно. Не знаю як там з Вімблдоном, але на своєму улюбленому ЮСО буде паїнькою.
introvert
Ну, Наоми всегда была девушкой со странностями. Может себе эти странности позволить, еще и хайпануть на них, глядишь, удастся. Ее выбор и ее право.
Ва Са
Ну що ж , з цієї історії висновки такі , РГ для організаторів турніру - просто бізнес ,, головне - гроші , а теніс ( і спорт взагалі ) це лише спосіб заробітку . Тенісист їм на другому плані ,, он- абязан відітє лі , і всьо тут ,,бо такий контракт ..А контракт це їхні гроші , і якщо спортсмен , з якихось своїх - психологічних причин ( бо він жива людина , а не робот ) не може виконати контактних умов , то - ату його , проклятущого ,, зацькувати , оштрафувати , знищити ,, і взагалі заборонити займатись спортом . Коли спорт перетворюєтся виключно на бізнес , то гріш йому ціна ..
KirTheKing
Японке все равно на грунте нечего ловить.. Японка еще ни разу не проходила дальше 3 круга на РГ.. решила хайпануть, привлечь к себе внимание и заработать еще больше денег на хайпе: отрицательная реклама тоже реклама..
movkli
это ж она еще не "ЯЖЕМАТЬ", все впереди
Віталій Ткачук
Людина відстоює свою позицію. І чхати на сітку і т.д. Заслуговує поваги, бо не стогне і не робить когось винним.
Stelios Komnin
Многие называют ее сильным игроком. Огромный ребенок, качающий права. А как теннисистка - прямолинейная. Барти, Вондроушова и Мухова намного талантливее. А Осака - ухудшенная копия Серены.