Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 02 червня 2021, 02:53
2987
3

Чому Родрі та Фернандіньо були у запасі? Маттеус розкритикував Гвардіолу

Футбольний експерт вважає, що Пеп вкрав трофей Ліги чемпіонів у «Ман Сіті»

| Оновлено 02 червня 2021, 02:53
2987
3
Чому Родрі та Фернандіньо були у запасі? Маттеус розкритикував Гвардіолу
Getty Images/Global Images Ukraine. Пеп Гвардіола

Футбольний експерт і екс-зірка збірної Німеччини Лотар Маттеус розкритикував стартовий склад «Манчестер Сіті», обраний Пепом Гвардіолою на фінальний матч Ліги чемпіонів проти «Челсі»:

«Пеп вкрав трофей Ліги чемпіонів у «Манчестер Сіті» та вболівальників своїм складом, і тепер він повинен справедливо почути різку критику з усіх боків. Впевнений, що будуть внутрішні дискусії про те, чи прощатися з ним. Гравці будуть сумніватися в ньому після того фіналу. Він мав спробувати щось ще раз, проявити уявну винахідливість в найбільш невідповідний момент і повністю заслужив програш.

Як можна обійтися без опорного півзахисника у найважливішій грі в історії клубу. Опорника, який був на полі майже в кожній грі сезону, який забезпечує баланс, який забезпечує всім учасникам необхідну безпеку? Чому він залишив Родрі та Фернандіньо поза полем, взяв шість атакуючих гравців і при цьому обійшовся без центрального нападника?

Деякі гравці на полі навіть не знали, куди їм бігти, тому що він розмістив їх на незнайомих їм позиціях. Це найгірше, що може зробити тренер. Не зрозуміти і не пробачити. Він гарантовано втратив довіру від всіх, як внутрішньо, так і зовні. Найбільше від своїх гравців. І навряд чи це можна буде повернути. Не здивуюся, якщо час Пепа Гвардіоли в «Манчестер Сіті» закінчився.

Я був шокований, коли почув його заяви після гри. Ніяких ознак розуміння. Я думаю, він зробить це знову і знову. Він чудовий тренер з великими титулами. Він сам повинен знати краще, ніж будь-хто інший. Але, на жаль, цього не сталося».

Джерело Sky Germany
Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Названо причину смерті ексфутболіста збірної України Богдана Шершуна
Футбол | 28 березня 2024, 14:38 5
Названо причину смерті ексфутболіста збірної України Богдана Шершуна

Укус кліща спровокував рак мозку

Тоналі загрожує ще одна дискваліфікація за ставки
Футбол | 28 березня 2024, 16:42 0
Тоналі загрожує ще одна дискваліфікація за ставки

Тепер хавбеку «Ньюкасла» висунула звинувачення футбольна асоціація Англії

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
norma_zap
Наконец-то эксперты начали анализировать весь матч, а не только момент где 1,75 м Зинченко пытается догнать 1,89 м Хаверца одновременно пытаясь создать вне игры и думать зачем вышел вратарь.
bzzzzz
ошибка не ошибка, но он два раза влетел Челси, и навернека понимал что выиграть будет сложно, вот наверно решил чтото менять.
Хотя как по мне, в таких ситуациях, когда не знаешь что делать, нужно полностью концентрироваться на обороне, ставить автубус и т.д.