Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 04 червня 2021, 20:06
1993
0

Іспанія – Португалія. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на товариський матч

| Оновлено 04 червня 2021, 20:06
1993
0
Іспанія – Португалія. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на товариський матч Іспанія – Португалія:

«На нас чекає дуже цікавий матч команд найвищого рівня. І приємно, що ми маємо до цього відношення. Збірна України перемагала і Іспанію (1:0), і Португалію (2:1). Але треба зазначити, що Іспанія з середини листопада 2018 року майже три роки нікому не програвала до зустрічі з Україною в Києві восени 2020 року, коли Циганков після пасу Ярмоленка відзначився шедевральним переможним голом! Саме нашій збірній вперше за довгий час вдалося обіграти цю титуловану самобутню команду. А раніше ми обіграли чинного чемпіона Європи збірну Португалії. Це говорить про те, що збірна України може успішно грати з грандами світового футболу і перемагати їх. І це приємно!

У іспанців до речі квартет Е більш прийнятний, ніж у Португалії, яка потрапила в супергрупу F. Іспанії належить грати з Швецією, Польщею і Словаччиною. А Португалія, чемпіон Європи, зіграє з Францією, чемпіоном світу, титулованою Німеччиною і Угорщиною. Як на мене, УЄФА потрібно буде внести корективи в жеребкування з метою оптимального наповнення груп. Повинно бути справедливе формування груп. Не зовсім правильно, коли Франція, Німеччина і Португалія потрапляють в один квартет. Там є групи значно слабкіше.

Кадрове наповнення Іспанії та Португалії викликає повагу і заздрість у шанувальників інших збірних. До речі у іспанців, немає жодного футболіста «Реала» в збірній Іспанії на товариські матчі перед Євро. Але також там немає і представників «Севільї», що теж дивує. Але є в списку чотири гравці «Барси» – це Альба, Педрі, Бускетс і Ерік Гарсія, який перейшов до «блаугранас» з Сіті, підписавши контракт з клаусулою в 400 мільйонів євро. Трьох гравців делегував фіналіст Ліги чемпіонів і переможець АПЛ «Ман Сіті» – це Емерік Ляпорт, Родрі і Ферран Торрес. «Челсі» представлено Аспілікуетою, який є капітаном лондонців і з яким вони виграли Лігу чемпіонів.

У складі «Фурії Рохи» є і два переможця Ліги Європи – Пау Торрес і Жерар Морено, які грають за «Вільярреал». Є й чемпіони Іспанії з мадридського «Атлетіко» Льоренте і Коке. Також в складі фіналіст Ліги Європи воротар «МЮ» Де Хеа. Взагалі з Англії багато в складі гравців. Майже стільки, скільки з Іспанії. Це Алькантара з «Ліверпуля», Траоре з «Вулверхемптона» і компанія. А Сарабія представляє ПСЖ. Виділю і представника «Наполі» Фабіана Руїса, за яким полює ПСЖ. Дані Ольмо з «Лейпцига». Це фантастика! Склад шикарний! Мората грає в «Ювентусі», до речі, з Роналду – багаторічним лідером Португалії.

Кріштіану – це та сама суперзірка, якої немає у іспанців. У Іспанії футболісти високого рівня, але суперзірки немає. Він за «Стару Синьйору» вже набив величезну кількість м'ячів. Без нього туринці, мені здається, не пробилися б у єврокубки. Найбільше збірників Португалії грають в АПЛ. Діаш, Канселу і Сілва представляють «Ман Сіті». Фернандеш, основний диспетчер збірної, з МЮ. Чотири гравці виступають за «Вулверхемптон». А Феліш з «Атлетіко» став чемпіоном Іспанії. Є гравці, які стали чемпіонами Франції з «Ліллем». Це Фонте і Саншеш. А гранди португальського футболу «Порту», «Бенфіка» і «Спортинг» делегували до збірної Португалії шість гравців. А ось «Реал» і «Севілья» в збірну Іспанії – жодного. Данило Перрейра грає за ПСЖ, а воротар Лопеш за «Ліон». Також ряд хлопців грає в німецьких та іспанських клубах.

Дуже багато талантів зіграє в цьому матчі. І це досить цікаво. Обидві команди дуже здорово працюють з м'ячем. Цей матч буде хорошим посібником і уроком для наших молодих футболістів для удосконалення своєї технічної майстерності. Реальним я бачу нічийний результат поєдинку, оскільки суперники за своїм рівнем приблизно рівні. Це контрольний матч з метою підготуватися до Євро. І цей спаринг більше потрібен Португалії, адже у них група складніше.

Відкладіть свої справи на потім і отримаєте футбольну страву вишуканого смаку. Приємного перегляду!», – сказав Грозний.

Матч Іспанія – Португалія відбудеться 4 червня. Початок зустрічі – о 20:30.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
В'ячеслав Грозний
Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.