Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 13 червня 2021, 21:38
4566
1

Австрія – Північна Македонія. Прогноз і анонс на матч Євро-2020

Поєдинок суперників збірної України по групі С

| Оновлено 13 червня 2021, 21:38
4566
1
Австрія – Північна Македонія. Прогноз і анонс на матч Євро-2020
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 13 червня, в Бухаресті на Національному стадіоні відбудеться матч першого туру групового раунду чемпіонату Європи з футболу, в якому зіграють національні збірні Австрії та Північної Македонії. Стартовий свисток шведського рефері Андреаса Екберга пролунає о 19:00 за київським часом.

Волею жереба ці збірні опинилися в квартеті С разом з командами Нідерландів та України. Як відомо, до 1/8 фіналу вийдуть команди, що зайняли перші два місця в кожній з груп, а також чотири найкращі команди, що посіли треті місця. Так що шанси поборотися за вихід у плей-оф є практично у всіх.

Перед Євро-2020 Австрія на початку червня провела два спаринги. У першому зіграла зі збірною Англії, в якому зазнала виїзної поразки з рахунком 0:1. А в другому тиждень тому зіграла в безгольову нічию зі Словаччиною. Так що відсутність забитих м'ячів трохи насторожує.

Для збірної Північної Македонії цей чемпіонат Європи вже став історичним, оскільки раніше македонці жодного разу не грали у фінальній частині турніру. Причому у відбірковій групі «Червоні леви» посіли третє місце, обійшовши в турнірній таблиці Словенію, Ізраїль та Латвію і пропустивши вперед тільки Польщу та Австрію.

При цьому команда Ігора Ангеловського вийшла в стикові матчі завдяки перемозі в своїй групі з дивізіону D Ліги націй УЄФА, пройшовши Косово в півфіналі плей-оф (2:1) і Грузію у фіналі (1:0). Таким чином македонці стали останнім суперником України.

На початку червня Північна Македонія зіграла внічию в спарингу зі Словенією (1:1), а ось Казахстан ефектно розгромила з рахунком 4:0. Як не дивно, Горан Пандєв, який є капітаном, найкращим бомбардиром і рекордсменом за кількістю матчів за національну команду, голами в минулих товариських матчах не відзначився. Напевно, забиті м'ячі він приберіг на чемпіонат Європи.

Букмекери вважають Австрію фаворитом, проте не виключено, що Північній Македонії вдасться створити міні-сенсацію і взяти очко в дебютному матчі на Євро. Тому рекомендуємо поставити на нічию.

Орієнтовні склади

Австрія: Бахманн – Лайнер, Драгович, Гінтереггер, Ульмер, Лаймер, К. Шлагер, Забітцер, Баумгартлінгер, Алаба, Арнаутович.

Північна Македонія: Дімітрієвські – Рістовські, Мусліу, Велковські, Аліоскі, Адемі, Ніколов, Барді, Ельмас, Пандєв, Трайковські.

13 червня, неділя

Австрія – Північна Македонія
Бухарест. Національний стадіон. 19:00
Пряма ТБ-трансляція – телеканал «Футбол 1», відеосервіси OLL.TV і MEGOGO
АВСТРІЯ — ПІВНІЧНА МАКЕДОНІЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Андреас Екберг (Швеція)
Прогноз Sport.ua – 2:1
1xBet  
  • 1.72
  • 3.64
  • 6.00
Сделать ставку Зробити ставку
Favbet  
  • 1.75
  • 3.50
  • 5.80
Сделать ставку Зробити ставку
Parimatch  
  • 1.73
  • 3.55
  • 6.00
Сделать ставку Зробити ставку
Денис Шаховець
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
babovoz
Прогнозую перемогу австрійцям