Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 14 червня 2021, 17:03
4674
5

Андрій ШЕВЧЕНКО: «Ми боролися, але цього не вистачило»

Наставник збірної України прокоментував поразку від Нідерландів (2:3)

| Оновлено 14 червня 2021, 17:03
4674
5
Андрій ШЕВЧЕНКО: «Ми боролися, але цього не вистачило»
Getty Images/Global Images Ukraine

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко поділився враженнями про поразку від національної команди Нідерландів (2:3) у поєдинку групового етапу Євро-2020.

«Відмінна реакція, ми боролися весь матч, але цього не вистачило. Прийшов час відновити сили і підготуватися до наступних поєдинків», — написав Шевченко.

17 червня Україна зіграє з Північною Македонією, 21 червня «синьо-жовті» зустрінуться зі збірною Австрії.

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Semiramida
Главный виновник поражения - Шевченко! Первая его ошибка - замена Зубкова на Марлоса, с выходом которого Украина потеряла динамизм развития атак, так как Марлос быстро выдохся и стал вообще незаметным! Почему сразу не выпустить молодого Шапаренко? Вторая ошибка , и ключевая, при 2:2 надо было садить на скамейку Зинченко и выпускать или Степаненко или Кривцова для укрепления защиты и просто играть на отбой от однообразного навала голландцев! Ведь как Шевченко не додумался до такого простого решения?
Batya
Тренерська поразка, потрібно її визнати та рухатися далі. 1. Захромав Зубков, Шева помилився, який НАХ... Марлос у такій грі... НЕГАЙНО здвоїти проблемний фланг Соболем, щоб із Миколенком НАГЛУХО закрили його та по черзі бігали вперед. 2. ЗАСТАВИТИ Зіну ПАХАТИ у відборі, бо а ля Коно номер два вимальовується... Або паше у відборі, або на лавку, у сучасному футболі мінус один у відборі це проблема... 3. Після 3-2 МИТТЄВО у ва банк ОДНОЧАСНО Бєсєдіна та Довбика замість Яремчука та Сидора, які НАЇЛИСЯ...з переходом на 4-4-2
suforza1921
При рахунку 2:2 потрібно було проводити заміни, замість когось із атакуючих гравців (найперше напрошується Зінченко) потрібно було випускати Кривцова або для підсилення проблемного лівого флангу захисту Соболя. Рахунок по такій грі нас повністю влаштовував, грати залишалося небагато, потрібно було прості відіграти від захисту, банально на утримання. Тим більше голландці явно почали підтискати, хай і без моментів (до забитого м'яча). Але заміни проведені не були, і як наслідок програли практично врятований матч.
axylinam
У меня было такое впечатление,что наши играли слишком медленно с голландцами,хотя раньше закончили чемпионат,чтобы лучше подготовиться,но быстроты явно не хватало,будем надеяться,что к решающим матчам наши наберут физические кондиции
andre_lui
Сколько у нас тренеров оказывается!!!