Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 16 червня 2021, 18:26
6522
5

Олександр ДЕНИСОВ: «Тепер критики де Бура – клоуни»

Відомий журналіст – про перемогу Нідерландів над збірною України

| Оновлено 16 червня 2021, 18:26
6522
5
Олександр ДЕНИСОВ: «Тепер критики де Бура – клоуни»
Getty Images/Global Images Ukraine. Франк де Бур

Директор телеканалів «Футбол 1/2/3» Олександр Денисов прокоментував поразку збірної України від Нідерландів (2:3) у матчі групового раунду Євро-2020.

«Ми сьогодні і стрибали, і сміялися, і плакали - ось такий ось матч видала збірна України на Євро-2020. Це дійсно був великий футбол на Євро-2020. Схема так діставала всіх, літаки літали, пропонували де Буру як він повинен був зіграти і так далі, було багато критики, багато хто називав його клоуном, але сьогодні ці критики клоуни, а тренер витримав і здобув перемогу.

Дензел Думфріс просто «стер» наш лівий фланг. Заміна Зубкова була пожежна, вогнегасник зняли зі стіни, тобто абсолютно не під цю мету готувався Марлос, який був у запасі. Рональд де Бур говорив, що якби покійний Йохан Кройф побачив, як грає команда під керівництвом Франка де Бура, він би перевернувся в труні.

У моменти, коли нам забивали м'ячі, виникало питання, де наші лідери - Маліновський, Зінченко. На 52-й хвилині, потім на 58-й, здавалося, що зараз почнеться справжнє пекло, але після, раптом, вийшло сонце з-за хмари. Україна за 4 хвилини перевернула гру, цього ніхто не чекав до 75-й хвилині, тому що вже можна було вже не тільки морально, а й фізично видихнути.

Три дні Євро йде, у нас кожен день є моменти, коли команда зупинялася - виходив гол. На Євро не можна вимикатися ні на хвилину. Це 41-й гол Андрія Ярмоленка, всього гол відокремлює його від рекорду Андрія Шевченка. Ці 2 м'ячі, які були забиті за 4 хвилини, зараз це палочка-виручалочка, яка зможе допомогти нам налаштуватися на наступні матчі проти Північної Македонії та Австрії. Якби Марлос вийшов із перших хвилин - тут можна було б говорити про помилку, Марлос вийшов в зв'язку з вогнегасною позицією, а Шапаренко виходив уже по ситуації.

Наш суперник сьогодні видав одну з найбільш видовищних і цікавих ігор. Ось такий старт, моменти вже почалися з другої хвилини - такого не було за 3 дні ні в одній грі. Коли стала нічия - цього вже було мало, всі вже хотіли вирвати перемогу в цьому матчі, але на жаль, вийшло з точністю до навпаки. Думфріс сьогодні нас весь матч душив, перегриз все на своєму фланзі, стільки моментів створив, ще й забив вирішальний гол. Нідерланди - це команда, від якої ніхто нічого не чекає на цьому Євро. Для Нідерландів це зараз хороший прохідний хід, від них нічого не чекають і вони можуть цим користуватися. Ясно, що збірна Нідерландів може відкрити нові імена на цьому Євро для Європи. Коли перераховують першу п'ятірку, першу шістку, першу сімку - Нідерландів там немає. Думфріс став гравцем матчу. Попереду два матчі, і їх потрібно зіграти з високо піднятою головою і обов'язково взяти очки», - сказав Денисов.

Джерело Футбол 1/2/3
Оцініть матеріал
(42)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Михайленко розповів, чи справді Севілья цікавиться форвардом Динамо
Футбол | 29 березня 2024, 11:55 1
Михайленко розповів, чи справді Севілья цікавиться форвардом Динамо

Головний тренер збірної України U-19 вважає цю інформацію перебільшенням

Сенсаційний виліт Алькараса. Визначено півфіналістів Мастерса в Маямі
Теніс | 29 березня 2024, 02:59 2
Сенсаційний виліт Алькараса. Визначено півфіналістів Мастерса в Маямі

Карлос несподівано програв Григору Димитрову, Александр Звєрєв вибив Фабіана Марожана

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Markobarielo
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Oleg Savchuk
Цей клоун вболіває за Нідерланди,пята колонна й ворог
Alexander Ponamarev
Пенисов ще той супер клоун єкперд )
olshody
А кто те, которые тут прогнозировали 2:0 в нашу пользу?
Такое тут нельзя писать...
олег инкогнито
особливо Франков в цьому відношенні розперезався-а ще й головний редактор футбольного видання-та й наші експерти на цьому сайті вважали виграш нашої збірної як реальний