Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 15 вересня 2021, 03:36
10644
8

Франція - Німеччина. Прогноз і анонс на матч Євро-2020

Найочікуваніша зустріч першого туру групового етапу

| Оновлено 15 вересня 2021, 03:36
10644
8
Франція - Німеччина. Прогноз і анонс на матч Євро-2020
Getty Images/Global Images Ukraine

У вівторок, 15 червня, відбудеться матч першого туру групи F в рамках Євро-2020, в якому змагатимуться збірні Франції та Німеччини. Зустріч пройде в Мюнхені на полі стадіону «Арена Мюнхен», початок о 22:00.
 
Група F дуже схожа на ті потужні квартети, що ми раніше бачили на чемпіонатах Європи, фінальна частина яких розрахована на 16 команд, а не на 24, як зараз. Крім учасників зустрічі, що нас цікавить, тут також знаходяться Португалія і Угорщина. Складно сказати, які емоції відчули наші географічні сусіди після жеребкування, але у них з'явився хороший шанс проявити себе в поєдинках з найкращими футболістами сучасності.
 
Франція на даний момент є чинним чемпіоном світу і віце-чемпіоном Європи, тому справедливо вважається одним з головних фаворитів ЧЄ. Загальна вартість всіх гравців команди Дідьє Дешама перевалює за мільярд євро (1.03), за цим показником вище лише Англія (1.25). До речі, німці в цьому рейтингу замикають трійку (0.94). Так вийшло, що збірна України за останній час двічі перетиналася з Францією, про силу триколірних українські вболівальники знають не з чуток. Знаємо ми і про те, що якою б потужною не була команда, завжди можна поламати її гру і здобути потрібний результат. Саме так у нас вийшло і в матчі відбору на ЧС-2022.
 
Головною новиною з табору французів перед Євро стало повернення в команду Каріма Бензема, який покинув її через скандал більше п'яти років тому. Зігратися з Мбаппе і Грізманном часу було не так багато, в матчі з Болгарією Каріма навіть довелося вимушено замінити в першому таймі. Наявність форварда «Реала» має зробити атакуючий потенціал французів ще біль різноманітним, все ж Олів'є Жиру підходить під більш конкретні тактичні завдання.
 
Збірна Німеччини зараз переживає важкі часи. Чемпіонат світу-2018 став для них найгучнішим провалом в історії. Невихід німців з групи тоді вразив весь футбольний світ, хоча передумови до цього були. Як не дивно, але Йоахім Льов після фіаско на російських полях продовжує очолювати команду, все ж його заслуги і титули мають велику вагу. Але після Євро його вже точно замінить екс-тренер «Баварії» Ханс-Дітер Флік. До речі, Хансі колись виводив збірну Німеччини на матч чемпіонату Європи. У 2008-му році, будучи асистентом Льова, якого усунули від участі в чвертьфіналі, Флік привів німців до перемоги над португальцями (3:2).
 
У відборі ЧС-2022 бундестім розпочав з двох перемог, але в третій зустрічі оступився з Північною Македонією (1:2). Ця поразка стала, напевно, навіть більшим шоком, ніж 0:6 в Лізі націй проти Іспанії. До слова, Україна в тому турнірі двічі програла Німеччині, хоча і мала деякі шанси набрати очки.
 
Дуже важливо, що німці проведуть всі три матчі групової стадії в Мюнхені, це дозволить трохи підвищити шанси команди на загальний успіх. Можливий варіант повернутися в столицю Баварії і в 1/4 фіналу, для цього потрібно піти шляхом третього місця, що за складом квартету виглядає реальним варіантом. Раніше Льов обов'язково виводив збірну в півфінал ЧЄ, цікаво подивитися, чи вийде у нього це і зараз.
 
Перед початком зустрічі французи схожі на фаворитів, та й історично краще грають в очних зустрічах (8-4-4). Але в рідних стінах Німеччина повинна зачепитися за нічию, це повинно сильно закрутити інтригу в групі з самого початку.
 
Орієнтовні склади:
 
Франція: Льоріс, Павар, Варан, Кімпембе, Ернандес, Канте, Толіссо, Погба, Грізманн, Мбаппе, Бензема.
 
Німеччина: Нойер, Гінтер, Хумммельс, Рюдігер, Кімміх, Гюндоган, Кроос, Госенс, Мюллер, Хаверц, Гнабрі.

15 червня, вівторок

Франція – Німеччина
Мюнхен. «Арена Мюнхен». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – телеканал «Україна», відеосервіси OLL.TV и Megogo 
ФРАНЦІЯ — НІМЕЧЧИНА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбитр: Карлос дель Серро Гранде (Іспанія)
Прогноз Sport.ua – 2:2
1xBet  
  • 2,795
  • 3,24
  • 2,864
Сделать ставку Зробити ставку
Favbet  
  • 2,76
  • 3,2
  • 2,85
Сделать ставку Зробити ставку
Parimatch  
  • 2,7
  • 3,2
  • 2,95
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(35)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
olshody
пусть обе сотрутся в порошок и 5:5!
Trasher311987
За Дойчланд
Виктор Петренко
Грають між собою команди, проти яких я завжди вболіваю.Крім тоді звісно коли вони грають проти наших східних ворогів.Але в даному матчі звісно буду проти африканців)
Володимир Пузенко
Німеччина виграє і цю гру і груповий турнір. Три гри вдома це дуже добре. Якби Україна грала першу гру в Києві за підтримки глядачів, то і результат був би іншим. В питаннях справедливого підходу до фінального турніру, цей чемпіонат просто жах. Це все рівно, аби на змаганнях легкоатлетів одним дозволено приміняти допінг, а іншим ні.
Евгений Остапенко
Ещё одного крайнго защитника забыли) или Франция начинает в меньшинстве?)
SportsMan
Лёв помыл руки, прежде чем обниматься?
Сергей Шец
За жабоедов! Из двух ненравлящися сборных, меньше не нравится французы!) 😂