Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 05 липня 2021, 16:18
376
0

Індивідуальний тотал в спортивних ставках. школа беттінга

Розбираємо тотали

| Оновлено 05 липня 2021, 16:18
376
0
Індивідуальний тотал в спортивних ставках. школа беттінга
Getty Images/Global Images Ukraine

Одними з найбільш популярних варіантів ставок на спортивні події, поряд з парі на результат і, в меншій мірі, "форою", по праву вважаються "тотали", тобто прогнози на загальну кількість голів / очок / шайб і т.п., в залежно від виду ставок. Крім загальних тоталів, у більшості ліній можна знайти і "індивідуальні". По суті, це те ж саме, ставка на кількість забитого / закинутого / набраного, тільки вже в розрізі лише одного, конкретного суперника, будь то спортсмен в індивідуальних видах спорту типу боксу або тенісу, або команда, клуб (і т.д.)

Як правильно читати ставку в лінії?

ІТБ1 - ставка на індивідуальний тотал 1-го суперника в парі. Тут важливо ще звертати увагу на літеру "Б" (більше), що вказує, що обрана Вами сторона повинна набрати, відповідно, більшу кількість очок або інших статистичних показників, зазначених поруч. Відповідно, ІТБ2 означає те ж саме, але для другої команди / спортсмена.
ІТМ1 і ІТМ2 - це вже ставка, де ключовою стає літера "М" (менше). Тобто парі робиться на індивідуальний тотал першого (при 1) або другого (при 2) противника на користь меншої кількості показників - голів, геймів, іншого.

Індивідуальний тотал може бути цілим і дробним

Перший вказується, наприклад, як ІТБ1 (2). У такому випадку для того, щоб ставка "зіграла" в умовному матчі "Мілана" та "Інтера", потрібно, щоб перші забили мінімум 3 голи. Якщо вони зупиняться на 2-х, сума парі просто повернеться, якщо ж "червоно-чорні" обмежаться 1-м м'ячем або "промовчать", ставка "згорить". У разі ставки ІТМ2 (3.5) на хокейний матч між "Вашингтоном" і "Піттсбургом" перемогою гравця буде підсумок, при якому "пінгвіни" закинуть в ворота команди Овечкіна не більше 3-х шайб. Якщо ж Малкін і компанія проведуть хоча б 4-у, можна вимикати трансляцію - вже і так ставка відправиться букмекерові.

Тотали можуть бути не тільки на забиті голи

Кількість різних варіантів обмежується лише фантазією аналітиків букмекерської контори і попитом з боку гравців. У тому ж футболі можна знайти, як мінімум на топові матчі, варіанти з тоталами (як загальними, так і індивідуальними), на кількість карток, "жовтих" і "червоних", кутових, аутів, штрафних ударів ... Приблизно те ж саме можна знайти і за іншими видами спорту. До речі, ті, хто освоює аналітику цієї статистики, нерідко саме на таких пропозиціях букмекерів і створює собі непоганий, і, головне, стабільний дохід від ставок.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Без емоцій. Як Лунін відреагував на перемогу Реала в суперматчі у ЛЧ
Футбол | 18 квітня 2024, 07:21 3
ВІДЕО. Без емоцій. Як Лунін відреагував на перемогу Реала в суперматчі у ЛЧ

Андрій став героєм королівського клубу в серії пенальті проти Манчестер Сіті

АНЧЕЛОТТІ: «Пенальті – азартна гра. Довіряв Луніну, який був спокійним»
Футбол | 18 квітня 2024, 02:05 1
АНЧЕЛОТТІ: «Пенальті – азартна гра. Довіряв Луніну, який був спокійним»

Карло коротко прокоментував серію пенальті у матчі «Манчестер Сіті» – «Реал»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.