Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 20 вересня 2021, 05:42
38563
16

Ф'ЮРІ: «Як Усик збирається стримати 118 кілограмів чистих м'язів Джошуа?»

Британець сумнівається в успіху українця

| Оновлено 20 вересня 2021, 05:42
38563
16
Ф'ЮРІ: «Як Усик збирається стримати 118 кілограмів чистих м'язів Джошуа?»
Getty Images/Global Images Ukraine

Чемпіон світу за версією WBC у важкій вазі Тайсон Ф'юрі поділився очікуваннями від поєдинку українця Олександра Усика з чемпіоном за версіями WBA/WBO/IBF Ентоні Джошуа.

«Циганський король» вважає, що українцеві буде дуже складно.

«Я не вірю, що Усик - суперважковаговик. Я думаю, що він накачаний крузер, у якого проблеми з суперважковаговиками. Вважаю, що Чісора переміг Усика, у Олександра було багато проблем з Дереком, але ж Джошуа набагато більший і сильніший.

Джошуа пройде Усика. Люди намагаються розкрутити цей бій як страшний, але в Усика не було потужності, щоб зупиняти крузерів на кшталт Майріса Брієдіса, або з ким він там бився. Так що він не зупинить Джошуа. Як Усик зможе стримувати 118 кілограмів чистих м'язів і 2 метри зросту?», - сказав Ф'юрі.

Раніше повідомлялось, що бій Джошуа – Усик відбудеться 25 вересня.

Оцініть матеріал
(475)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 16
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владислав Горбик
Навіщо стримувати те, від чого можна тікати )
Vadym_ukr
В Усика сильні морально-вольові якості на яких він декілька боїв витащив і цей бій також може. В крузервейті в Усика не було вже опонентів, а в супер-тяжах трохи не його габарити. В любому випадку віримо в перемогу! Удачі!
andre_lui
Что за ерунда? Вчера была противоположная информация. Что Фьюри не сомневается в своей победе над Вайлдером и сомневается в победе Джошуа над Усиком. Кроме того он назвал Чисору мощнее Джошуа и отметил, что Усик того сдержал. У Фьюри раздвоение личности?
Dimych Q
Ну так до того цигана дійшло що перемога Усика йому не вигідна, от і почав співати навпаки.
А Джошуа цей бій взагалі невигідний, як виграє скажуть що не з рівнею бився, програє то будуть ржати...
А віддати пояс і відмовитись від бою то скажуть боягуз...))))
bullyUA
Пару раундов позора и конец эпохи бедности
lenares85
Будет просто кругами бегать от Джошуа , да не очень красиво но не запрещено. А Джошуа набьегается и устанет и станет. Тогда его Усик и будет быть пока тот не упадет.
Милчел Авек
"Считаю, что Чисора победил Усика, у Олександра..."
Что, прям так имя и назвал, через О?
Как бы усик в суд не подал после такого.
IgorVl
Фьюри трындит каждый день разное. Он и сам не сдержит чистые мышцы Джошуа, очевидно же что Джошуа физически сильнее. Однако это бокс, а не пауэрлифтинг
Ukraine_Kiev_Fan
Ну, как минимум, у Усика подбородок явно крепче чем у Джошуа. Джошуа со своим детским подбородком пропускать вообще нельзя. До Руиса его считали машиной а после чуть подутихли и никто не замечал того, чтобы ранее. А я вот пересмотрел бои с Уайтом, когда тот разок попал во вторйо половине боя и Джошуа поплыл, но довел до победы. Когда с Паркером Джошуа сдох в 6-том раунде и судьи намеренно тянули время (протереть ринг дважды и т.д.). Лучше Джошуа драться с Усиком чем с Фьюри, потому что Фьюри точно дотянется до стеклянного подбородка Эйджея. А по поводу мощи Усика. Ну вот с Чисорой у него получился один серьезный удар, который заставил на секунду застопорпиться старичка. Но был. У того же парркерра, который попадал чаще таких ударов не было, да еще и сам в нокдауне побывал. Так что шансы 50:50 у Усатого и брита. Только девочки которые за комменты копеечку (может и российскую) пишут бред про без шансов.
Дёнчик Крут
Барон посмотри те бои когда Рой Джонс Джуниор мутузил тяжев!Я к тому что все возможно с хорошой техникой!