Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 05 липня 2021, 14:06
873
3

Як правильно робити ставки на спорт - сприйняття беттінга. Школа беттінга

Вчимося ставити правильно

| Оновлено 05 липня 2021, 14:06
873
3
Як правильно робити ставки на спорт - сприйняття беттінга. Школа беттінга
Getty Images/Global Images Ukraine

Нерідко у гравців-початківців є честолюбні, амбіційні плани - хочеться заробляти, навіть розбагатіти на улюбленій справі. На цьому найчастіше працює реклама букмекерів, що насаджує думка про те, наскільки прогнозуємим є "великий спорт", як легко зробити ставку на те, в чому розбираєшся - і виграти. Насправді "в плюсах" тільки букмекерські контори, що завдяки маржі і комісії моделюють собі гарантований прибуток, намагаючись звести можливість заробітку клієнтами на ставках до мінімуму. І експерти наполягають: потрібно правильне сприйняття. Завжди краще розглядати спортивні ставки в основному як інтелектуальну розвагу, форму дозвілля з підвищеним викидом адреналіну, але на базі відповідальності у фінансовій дисципліні.

В основі - рівновага в будь-яких умовах

Нерідко говорять про те, що особливо небезпечні великі виграші. Недарма є маса прикладів того, як розорилися ті, хто зірвав джекпот. Складно, отримавши максимальний виграш, не розслабитися і дотримуватися і далі дисципліни - як в житті, так і в ставках. А потім ігровий банк може дуже швидко з'явитися на екрані, якщо його власник починає робити необдумані поспішні дії. Такі парі, особливо великі, ведуть до неминучих збитків. І однією тільки втратою разового жирного "куша" справа не обмежується.

Хобі краще залишити хобі

Якщо Ви любите футбол, або інший вид спорту, то ставки на нього можуть додати гостроти відчуттів. Тоді, розмістивши навіть невелику суму, можна буде стежити за рядовою, прохідною грою, переживаючи такий спектр емоцій, як від фінального поєдинку за участю свого улюбленого спортсмена або команди. Так, програвши, буде досада, але якщо "згоріла" сума не буде занадто сильно бути по кишені, то все одно загальне задоволення від гри залишиться. Головне, не забувати, що ставки на спорт - в першу чергу, просто хобі. А поразки, програні парі - та ціна, в ідеалі невелика (безумовно, у кожного цей розмір суто індивідуальний), яку при цьому готові платити.

Заробляють на ставках в довгостроковій перспективі професіонали

Може повезти, 1 раз або кілька. Вистачає випадків, коли у самих звичайних любителів парі "заходив" експрес з високим коефіцієнтом. Але стабільно прибуткові в гральному бізнесі букмекери. І рідкісні професійні гравці, яким, до речі, контори аж ніяк не раді. І намагаються знайти способи, щоб викреслити під слушним приводом з числа клієнтів, знайти причини для відмови в обслуговуванні. Для більшості ж ставки на спортивні події - сама по собі гра, інтелектуальне змагання, нехай з серйозними елементами удачі, азарту. Звичайно, потрібно радіти, виграючи, але програш не повинен вибивати з колії. Реально дивіться на речі, контролюйте емоції і ставте стільки, що не жаль програти - і отримуйте кайф від ставок.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ОФІЦІЙНО. Чорноморець зіграє два матчі з Шахтарем у Києві
Футбол | 25 квітня 2024, 14:42 76
ОФІЦІЙНО. Чорноморець зіграє два матчі з Шахтарем у Києві

Ініціатором перенесення ігор був одеський клуб

Лунін здивував Реал умовою, за якої він залишиться у команді
Футбол | 25 квітня 2024, 00:13 7
Лунін здивував Реал умовою, за якої він залишиться у команді

Український воротар хоче підвищення зарплати

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Bogdan Moiseenko
Хорошая статья - удар по розовым очкам. Только 5% из делающих ставки в плюсе.
Спорт превратился в бизнес. Подумайте сами - букмекерские конторы выступают спонсорами спортивных команд. Как вы думаете, почему? И вот уже Реал из Мадрида катает нули с Осасуной, а у тебя в экспрессе "верняк", что Реал просто забьет с коэф 1.07.
Всем удачи! Деньги зарабатываются трудом. Нет холявы в этой жизни!
chehcr7rm
Хобі краще залишити хобі
Дуже влучно написана стаття, потрібно пацанам в школі про це розповідати, тай деяким і постаршим дурням, Нам в НарХозі з фінансів викладач наводив статистику, що з 100$ виводяться лише 4$ і то які пізніше закидаються на рахунок знову, доречі в страховому бізнесі схожа статата, там виплачується 6$
Fangold
Віталій Петровський, єдину тему яку ви маєте підняти про ставки, так це чому 99% контор закривають вхід гравцям які виграли 20000 грн? І що з цим робити? А писати про ставки для тих хто постійно програє ну це м'яко кажучі не етично