Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 червня 2021, 03:34
4247
0

Йовічевіч про потенційного новачка: «Джурасек - золотий пацан»

Тренер «Дніпра-1» впевнений, що команді потрібно доукомплектуватися

| Оновлено 22 червня 2021, 03:34
4247
0
Йовічевіч про потенційного новачка: «Джурасек - золотий пацан»
scdnipro1.com.ua

Тренер «Дніпра-1» Ігор Йовічевіч прокоментував перехід в команду Валерія Лучкевича, а також потенційного новачка Невена Джурасека, який вже тренується з першим складом.

— Цілі визначаться після остаточної комплектації команди?

— Перші дні йдуть втягуючі і щодо тренувального процесу, і щодо комплектації. Ми працюємо над цим дуже інтенсивно. Це футбольний закон, футбольне життя: деякі футболісти пішли, тому що отримали пропозиції, від яких не могли відмовитися. І ми не маємо права їх за це засуджувати. Маємо лише радіти, що «Дніпро-1» допомагає футболістам зростати та розвиватися, що клуби з добрих європейських ліг цікавляться ними. Наступним кроком, на мою думку, має бути, щоб футболісти, які вийшли у нас на певний рівень, залишалися б в клубі та досягали наших цілей. Це є один з процесів зростання клубу. Робота не є даремною, адже дає імідж нашому клубу. Інші дивляться нашу команду, нашу роботу – і були позитивні відгуки. Утім, повторюся, хотілося б, щоб врешті-решт гравці залишалися у клубі і допомагали досягати наших цілей, пов’язаних з єврокубками.

— Команда вже підписала Лучкевича, також розпочав тренування Джурасек. Як охарактеризуєте цих гравців?

— Думаю, все чудово знають, що собою являє Лучкевич. Особисто я його добре знаю. Пам’ятаю, як він грав за ФК «Дніпро» у Лізі Європи, потім – в «Олександрії». Знаю, як проти нього противно грати, який характер він має – саме той, який йде нашій команді на користь. Такі футболісти мені подобаються: непоступливі, які б’ються з першої до останньої хвилини, мають переможний характер. Обожнюю таких. Він може закрити позицію Тейлора, який поїхав до ПАОКа, наскільки я знаю.

Невена Джурасека я тренував у перший рік роботи в дублі «Динамо» Загреб – до речі, разом з Чуже. Він був одним з перших, хто пішов в оренду у вищу хорватську лігу. Він вже має понад 70 матчів на цьому рівні. Якщо Чуже має 70 матчів у першій лізі, то він – у вищій. Джурасек добре працює з м’ячем, має переможний характер, хорошу голову та є командним гравцем. Він створить конкуренцію і Ді Франко, і Піхальонку, і Когуту, тож дасть великий плюс команді. І як Чуже, він – золотий пацан.

Ми ще не доукомплектовані. Маємо трохи почекати, адже є футболісти, що належать іншим клубам. Як, наприклад, Дубінчак – є шанс, щоб він повернувся до нас. Він зіграв майже усі матчі в основі і продемонстрував, що є серйозним захисником, якого я дуже поважаю. І таких випадків декілька.

Джерело СК Дніпро-1
Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Мессі назвав фактор, який міг змусити його піти зі збірної Аргентини
Футбол | 28 березня 2024, 04:41 0
Мессі назвав фактор, який міг змусити його піти зі збірної Аргентини

Ліонель пішов би, якби Аргентина не стала чемпіоном світу

В УЄФА дали оцінку перемозі України над Ісландією
Футбол | 27 березня 2024, 09:33 8
В УЄФА дали оцінку перемозі України над Ісландією

Підбито підсумок матчу фіналу відбору на Євро-2024

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.