Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чон Чхан Сон – Ден Іге. Прогноз і анонс на бій

Головний поєдинок турніру UFC on ESPN 25

Чон Чхан Сон – Ден Іге. Прогноз і анонс на бій
Getty Images/Global Images Ukraine. Ден Іге

Поєдинок відбудеться у Лас-Вегасі в ніч із суботи на неділю, 20 червня. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports. Орієнтовний початок поєдинку - 05:00 за київським часом.

Турнір UFC on ESPN 25 або, як його ще називають, UFC Vegas 29 має першокласний кард, як для не номерного турніру без великих імен у своєму складі.

4-й номер рейтингу напівлегкої ваги «Корейський зомбі» Чон Чхан Сон в мейн івенті UFC on ESPN 25 схрестить шпаги з 8-м номером рейтингу Деном Іге.

Сону (16-6) потрібно повертатися на переможну стежку. Після того, як він у 2019 році нокаутував Ренато Мойкано з Френкі Едгаром, у жовтні минулого року кореєць з другої спроби вийшов на бій проти Брайана Ортеги і програв одностороннім рішенням суддів у п'яти раундах, що дозволило «T-City» отримати титульний бій проти Александра Волкановськи .

Іге (15-3) в останніх восьми поєдинках в UFC програвав лише одного разу. У липні минулого року він програв одноголосним рішенням суддів Келвіну Каттару. Програш гаваєць закрив у березні, відправивши в нокаут за 22 секунди Гевіна Такера.

Прогноз на бій

«Корейський зомбі» відмінно підкований в усіх аспектах бою, будучи при цьому відвертим фінішером. У Сона більше динаміту в кулаках, і він небезпечний своїми сабмішнами в партері. Але Іге хороший борець і відмінно тримає удар.

Сон все ще є топовим напівлегковаговиком, однак, імовірно, його кращі дні залишилися позаду. А ось про Іге не можна такого сказати. Американець знаходиться на підйомі, він свіжіший і може «замотати» свого суперника темпом. Вважаємо, що Іге за рахунок свого відмінного кардіо виграє бій суддівським рішенням.

Перемога Іге за очками

1xBet  
  • 1.91
  • 1.97
Сделать ставку Зробити ставку
Favbet  
  • 1.91
  • 1.97
Сделать ставку Зробити ставку
Parimatch  
  • 2.13
  • 1.80
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.