Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Америки
| Оновлено 22 червня 2021, 00:06
2071
0

Уругвай - Чилі. Прогноз і анонс на матч Кубка Америки

Перемога помітно поліпшить шанси будь-якої з дружин на вихід до плей-оф

| Оновлено 22 червня 2021, 00:06
2071
0
Уругвай - Чилі. Прогноз і анонс на матч Кубка Америки
Getty Images/Global Images Ukraine

У ніч на вівторок, 22 червня, у Куябі на стадіоні «Арена Пантанал» відбудеться поєдинок Кубка Америки в групі А, в якому збірна Уругваю з'ясує відносини з командою Чилі.

Збірна Уругваю

Підопічні Оскара Табареса у стартовому матчі Кубка Америки зустрілися 19 червня зі збірною Аргентини, та зазнали мінімальної поразки 0:1. Ця невдача відразу відсунула уругвайців вниз турнірної таблиці. Вони займають четверте місце, яке, втім, ще є прохідним у плей-оф розіграшу. Гірше йдуть справи тільки у команди Болівії, яка має у пасиві дві поразки із загальним рахунком 1:4.

Напередодні початку континентального форуму уругвайці провели два матчі у відборі до ЧС-2022. У обох зустрічах була зафіксована нічия 0:0, а протистояли хлопцям Табареса по черзі збірні Парагваю (вдома) та Венесуели (на виїзді).

У таблиці кваліфікаційного турніру мундіалю уругвайці розташовуються на четвертій позиції. У шести матчах вони набрали 8 очок. Стільки ж у команди Колумбії, але гірші додаткові показники. Вище розміщуються Бразилія (18 очок), Аргентина (12) та Еквадор (9).

Збірна Чилі

Команда уругвайського фахівця Мартіна Ласарте вже провела у Кубку Америки два поєдинки. На почин вона зіграла внічию 1:1 з аргентинцями, після чого здобула перемогу 1:0 над Болівією. Таким чином, маючи в активі 4 очки, чилійці у таблиці групи А йдуть другим, поступаючись лише команді Аргентини (також 4 очки, але кращі додаткові дані).

Перед початком континентального зльоту збірна Чилі провела два поєдинки кваліфікаційного турніру майбутнього чемпіонату світу. У них вона також помірялася силами... з Аргентиною (1:1) та Болівією (теж 1:1).

У таблиці відбору на ЧС-2022 чилійці йдуть сьомими, маючи в активі після шести проведених зустрічей 6 очок.

Історія зустрічей

Вперше віч-на-віч уругвайська та чилійська збірні зустрілися понад сто років тому - в липні 1916 року. Той матч завершився крупною перемогою команди Уругваю - 4:0.

На сьогодні суперники провели між собою 49 матчів на різних турнірах і рівнях. На рахунку у Уругваю 29 перемог, команда Чилі виграла у 12 зустрічах, 8 поєдинків завершилися внічию.

Орієнтовні склади:

Уругвай: Муслера, Гонсалес, Хіменес, Годін, Вінья, Вальверде, Бентанкур, Торрейра, Де Ла Круз, Суарес, Кавані.

Чилі: Браво, Ісла, Медель, Маріпан, Мена, Відаль, Пульгар, Арангуіс, Менесес, Варгас, Паласіос.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть гості, а тому нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 1.96 по лінії Parimatch.

22 червня, вівторок

Уругвай - Чилі
Куяба. Стадіон «Арена Пантанал». 0:00
Пряма ТБ-трансляція - немає
Прогноз Sport.ua - 2:1

 

Parimatch  
  • 1.96
  • 3.55
  • 4.10
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.