Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Америки
| Оновлено 24 червня 2021, 01:53
1741
0

Бразилія – Колумбія. Прогноз і анонс на матч Кубка Америки

Перемога дозволить бразильцям достроково вийти в плей-оф з першого місця

| Оновлено 24 червня 2021, 01:53
1741
0
Бразилія – Колумбія. Прогноз і анонс на матч Кубка Америки
Getty Images/Global Images Ukraine

У четвер, 24 червня, о 03:00 за київським часом в бразильському місті Ріо-де-Жанейро на стадіоні «Енженьян» пролунає стартовий свисток матчу Кубка Америки-2021 між національними збірними Бразилії та Колумбії.

Збірна Бразилії

«Жовто-зелені» вдруге поспіль приймають Кубок Америки. Сталося це через те, що Колумбія і Аргентина відмовилися від проведення. Розіграш могли і зовсім скасувати, адже в минулому році він вже був перенесений через пандемію коронавірусу, але, на щастя, континентальна першість все ж відбулася.

У матчі-відкритті Бразилія розгромила Венесуелу з рахунком 3:0, а в другому турі забила чотири м'ячі у ворота Перу. Крім вищезгаданих і венесуельців і перуанців у групі В разом з бразильцями знаходяться Колумбія і Еквадор. Чотири з п'яти команд вийдуть у плей-оф, ось там і розпочнеться найцікавіше.

Збірна Колумбії

Для команди Рейнальдо Руеди це заключний поєдинок у груповому раунді. Поки колумбійці посідають друге місце, але в разі поразки неодмінно опустяться трохи нижче. Втім, утриматися в топ-4 вони все одно повинні. Суперник, очевидно, буде грати на перемогу, адже вона дозволить бразильцям достроково вийти в плей-оф з першого місця і в останньому турі групового етапу зіграти в своє задоволення.

У стартовому матчі Колумбія мінімально обіграла Еквадор (1:0), потім несподівано втратила очки з Венесуелою (0:0), а в третьому турі зазнала поразки від віце-чемпіона попереднього розіграшу Кубка Америки – збірної Перу (1:2). Тепер колумбійцям належить зіграти з чинним чемпіоном і головним претендентом на перемогу в нинішньому турнірі.

Орієнтовні склади

Бразилія: Едерсон – Даніло, Мілітао, Маркіньос, Алекс Сандро, Каземіро, Фред, Габріел Жезус, Рішарлісон, Фірміно, Неймар.

Колумбія: Оспіна – Муньос, Санчес, Міна, Тесільо, Барріос, Урібе, Квадрадо, Кардона, Діас, Сапата.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що Бразилія в даному матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція – П1 з коефіцієнтом 1.52 по лінії Parimatch.

24 червня, четвер

Бразилія – Колумбія
Ріо-де-Жанейро. Стадіон «Енженьян». 03:00
ТБ-трансляції в Україні не буде
Прогноз Sport.ua — 2:0
Parimatch  
  • 1.52
  • 4.26
  • 8.00
Зробити ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.