Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
1529
0

Олімпіакос — Нефтчі. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Спеціаліст поділився очікуваннями від поєдинку 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів

Олімпіакос — Нефтчі. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
ФК Олімпіакос

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на перший матч 2-го раунду кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів «Олімпіакос» - «Нефтчі».

«Олімпіакосу» належить зіграти з «Нефтчі», який став чемпіоном Азербайджану після 8-річної гегемонії «Карабаху». Я бачив чемпіонський матч минулого сезону, коли «Нефтчі» забив «Карабаху» в додатковий час, переміг і став чемпіоном Азербайджану. У 1-му кваліфікаційному раунді бакинці з однаковим рахунком 2:1 обіграли тбіліське «Динамо», з яким я колись працював і якому завжди бажаю успіхів. Головний тренер «Олімпіакоса» 51-річний португалець Педро Мартінш. У греків сталася божевільна ротація протягом сезону. У них 38 футболіст пішов і 41 прийшов. Це взагалі фантастично і дуже складно. З тих, хто прийшов, я б відзначив хорошого воротаря збірної Чехії Томаша Вацліка, який раніше виступав за «Севілью».

Звичайно, до матчу «Олімпіакос» є фаворитом. Але це футбол і в ньому все можливо. У «Нефтчі» дуже хороше поєднання якісних легіонерів. Там дуже хороші, швидкі, технічні легіонери. Три центральні захисники добре грають головою і підіграють непогано. Є у них і хороші гравці збірної Азербайджану.

«Нафтовикам», особливо в першому матчі, необхідно надійно командно зіграти в обороні. «Олімпіакос», особливо вдома за підтримки фанатів, любить грати на атаку. Там є кому атакувати. Але греки розкриваються і тоді можна проводити непогані швидкі атаки. Розганяє їх в основному француз Матьє Вальбуена. На мій погляд, найкращі гравці «Олімпіакоса» - це високорослий форвард збірної Єгипту Ахмед Хассан та дуже хороший марокканський нападник Юссеф Ель-Арабі, який виступає за збірну Марокко. Окремо стоїть колишній гравець збірної Франції Вальбуена. Він віддає, обігрує і стандарти виконує. Також у «Олімпіакоса» є ще один збірник з Франції М'Віла, який раніше пограв за сильні клуби. Є у них і досвідчений захисник Сократіс Папастатопулос, який зіграв 90 матчів за збірну Греції і раніше виступав за імениті команди. А ще у них є гвінеєць Камара та досвідчений грек Пападопулос. У «Олімпіакоса» багато гравців-особистостей.

Але це футбол. І я не впевнений, що команда з Пірея зараз готова пресингувати, накривати. А «Нефтчі» вже зіграв два матчі кваліфікації. Азербайджанці, напевно, знаходяться в кращих кондиціях. Хоча, так, рівень майстерності у «Олімпіакоса» дуже високий. Я рекомендую «Нефтчі» зіграти дуже акуратно і надійно. Звичайно, фаворитом є «Олімпіакос», поза всяким сумнівом. Але шанси є завжди. Не думаю, що хтось буде опускати руки. Втрачати нічого. Є можливість зіграти на солідному рівні і вийти на переможця пари «Мура» - «Лудогорець», де, напевно, переможцем буде болгарська команда. Єврокубки - це завжди цікаво!» - сказав Грозний.

Матч «Олімпіакос» - «Нефтчі» відбудеться 21-го липня. Початок зустрічі о 22:00.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку
Футбол | 26 квітня 2024, 21:16 16
Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку

26 квітня Металіст обіграв Кремінь 2:1 у 6-му турі Першої ліги у Групі вильоту

Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25
Футбол | 26 квітня 2024, 07:31 0
Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25

«Феєнорд» гарантував собі участь у головному єврокубкому турнірі

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.