Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 25 липня 2021, 16:01
38352
11

Берінчик знищив друга Макгрегора. Денис домігся всього, за чим прийшов

Лев Кравців - про найгучнішу перемогу українця в кар'єрі

| Оновлено 25 липня 2021, 16:01
38352
11
Берінчик знищив друга Макгрегора. Денис домігся всього, за чим прийшов

 

Денис Берінчик переміг Артема Лобова. Ірландський росіянин не вийшов на п'ятий раунд - українець розтерзав його технікою, пересуваннями і ударами. Багато хто знаходив плюси в техніці Артема, а коментатори на початку поєдинку говорили про якусь неабияку силу удару опонента Берінчика.

Але у того не виходило нічого. Що й логічно.

Берінчик розбомбив Лобова. У того не було шансів

Глава промоушена Mahatch під час розкрутки поєдинку так багато раз повторив слово «легендарний» в сторону Лобова, що виникло подвійне відчуття: або він правда в це вірить, або він зовсім ні в чому не розбирається.

Легендарним Артем став завдяки мемам, в яких всі смішні висловлювання про крутизну Чака Норріса перекручені в сторону Конора Макгрегора. Але це все жарти, іронія, а в Mahatch це видавали на повному серйозі і, схоже, багато хто дійсно прийняв такі твердження за чисту монету.

Скажіть, як може бути легендарним спортсмен з негативним рекордом в змішаних єдиноборствах і рекордом 2-1, 0 в кулачних боях? Проте, сила і міць суперника Берінчика втовкмачували в голови фанатам, ніби НЛП - чим більше раз повториш, тим більше людей в це повірять. І адже вірили ж!

Деякі говорили про габарити Артема. Дійсно, Лобов більше Берінчика. Вище, важче від природи. Але хіба він - єдиний великий суперник навіть у нинішній кар'єрі Дениса? Або, може, українець ніколи не боксував з великими опонентами? І хіба не було серед них хоча б одного-двох, які були б краще Лобова, як боксера. Абсолютна більшість.

У приклад наводилася відсутність поєдинків на голих кулаках. Ніби у Лобова їх така кількість, що він далеко втік від Берінчика. Три поєдинки проти одного. Та й давайте відверто - кулачні бої не так сильно відрізняються від боксу, щоб перебудовуватися роками. Навіть після змішаних єдиноборств перебудовуватися складніше.

Приклад - спів-головний бій вечора, в якому Валерій Вигонського - тайбоксер, на перших секундах мало не вдарив коліном. А перебудовуватися з боксу - це просто зняти рукавички і потренувати кисті рук, пальці. От і все.

Головний і найвагоміший аргумент стосувався можливих травм. Берінчик дійсно міг травмуватися - кулаком прилітає жорсткіше, ніж рукавичкою, а розсічення могло закінчити не тільки бій, але і припинити кар'єру Дениса. А то і закінчити - наслідки можуть бути будь-якими.

Але вийшло все так, як повинно було. На радість фанатів хлопці зірвалися в рубку відразу. Для Берінчика п'ять раундів по дві хвилини - тренувальний час, тому сили він не беріг. Лобов теж спробував побитися, але швидко зрозумів, що не встигає.

Артем не встигав взагалі. Ні на ногах, ні під час ударів. Тому ірландський росіянин швидко перейшов в режим контрпанчера, розраховуючи спіймати активного опонента ударом назустріч. Спочатку виглядало трохи небезпечно. Коментатори згадували про якусь божевільну ударну міць Лобова, на удар якого ніхто не хоче наразитися.

Мабуть, Дениса ці удари не здивували абсолютно. У першому раунді Берінчик звик, у другому став наполягати на своєму ще активніше. Лобов спробував позмагатися в клінчі. Все-таки і різниця в габаритах, і пам'ятаєте першу зустріч боксерів лицем до лиця? Там Артем говорив про те, що він просто розірве маленького суперника. Візьме однією рукою за голову і другою буде насипати, поки не розчавить візаві.

В цілому виходило навіть не так собі, а зовсім ніяк. Денис не давав себе прихопити, а коли Лобова проходив в клінч, то в основному прилітало йому. Все-таки тренування з тайбоксерами дали своє.

Берінчик не давав відпочити і секунду. Удар, ще удар, рух, човник, удар. У Лобова не було шансів. Лобов, по-перше, занадто повільний. По-друге, занадто по-боксерському поганий. Це тобі не такого ж кулачного бійця бити або на рівних з безударним Маліньяджі боксувати.

У третьому раунді хотілося, щоб Лобова вже зняли. У четвертому це вже було потрібно. Але Артем терпів, нібито легендарно. А потім також легендарно на п'ятий раунд не вийшов. Тому що пропускати стільки не готова навіть легенда.

І що тепер?

Лобов, схоже, перестане битися. Сказав, що скинув занадто багато кілограм, але головне - немає бажання і вогню всередині. Артем заробляє і так добре, навіщо боксувати, якщо виходить так собі?

У його друга Конора це виходило добре хоч деякий час. У Лобова - ніколи. Тому монетизація навичок підійшла до кінця. Далі піде монетизація слів та уявної легендарності. Теж добре і не так боляче.

Берінчик отримав задоволення від поєдинку на голих кулаках. Каже, що це точно не кінець і хотів би побитися ще. Варіанти прикидати не будемо. Середньостатистичних бійців Mahatch йому не дадуть - гонорари і рівень незрівнянний. Потрібен хтось зірковий.

Денис якось кликав Івана Редкача. Той відмовив. Згадав якийсь бій ще в любителях і каже, що заробляє все одно більше. Суперник Дениса має бути рівним йому по медійності. Зараз Берінчик може вибирати сам. Цікаво, кого вибере і як домовляться.

Ну і на боксі хрест ставити не варто. Попереду у Дениса точно буде бій - в кінці осені або в грудні. Берінчику пора підніматися на гору рейтингу, а для цього потрібен нормальний суперник. Той же Тагое.

Зараз Денис став мало не стороною А в таких переговорах. Як мінімум, можна вимагати цікаві для себе умови - пост з ним репостнув в інстаграм сам Конор, та й впізнаваність піднеслася до небес в порівнянні з тим, що було.

Головне питання, як скористається нею Берінчик і особливо Красюк. А ще захоче і зможе вичавити максимум.

Оцініть матеріал
(190)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Сергей Иванамофф
Пусть Лобов сочиняет легендарные истории, которые у него явно лучше получаются, чем реальные.
Дениса поздравляю с победой и надеюсь, что это только начало!
GloryUkraine
Лобов не має ніякої техніки, вірніше його техніка дуже примітивна. Він неповороткий та повільний. Шанси у нього проти Беринчика були хіба що теоретичні.
Я про це постійно писав, але мене переважно мінусували.
От вчора ті мінусуючі мали змогу переконатися в моїх словах.
UK88
Беринчик красава, это лучший бой что я видел!!! В исполнении его.
finka13
Лев, твой минус?
Trollface
Ирландский ватник получил свое. С победой.
temamx2727
Автор не смотрел наверное ни одного боя Лобова. Удар у него реально сильный, и держит хорошо. По боксу понятно что проигрывает, но тут на кулаках, пару попаданий в первом раунде, и итог был бы другим.
Василий Будник
Ожиданно приятно
UK88
Красный Луч - Краснодон
finka13
Не знаю что увидел Крацив, но как по мне, зачётный бой. Может для величайшего мирового светила журналистики Крацива Лобов и не легенда, но как по мне, человек столько раз выходивший в ринг ММА, уже легенда, независимо от результата боев. И самое главное, эти кулачные бои - то что нужно Денису. Я буду смотреть с удовольствием, особенно если бои будут часто. В боксе Беринчику ловить особо нечего, а здесь он будет королём. Я думаю что тот же Ломаченко проиграл бы Беринчику в настоящем махаче на кулаках.
Всем добра!
Oliev2001
Редкач больше возле русской православной церкви в Лос-Анджелесе собирает.