Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 10 серпня 2021, 15:27
2115
6

Сергій ПАЛКІН: «Команда розуміє ігровий стиль Де Дзербі»

Гендиректор «Шахтаря» - про перемогу над «Інгульцем»

| Оновлено 10 серпня 2021, 15:27
2115
6
Сергій ПАЛКІН: «Команда розуміє ігровий стиль Де Дзербі»
ФК Шахтар Донецьк. Сергій Палкін

Генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін прокоментував перемогу 2:1 над «Інгульцем» в першому турі УПЛ:

«У перші 80 хвилин гра була відмінною. Всі ті ідеї, які Де Дзербі награвав на тренувальних зборах, ми побачили. Володіння м'ячем в ці 80 хвилин, я думаю, було близько 95 відсотків.

Перші 80 хвилин відмінні. Ми повинні були забивати як мінімум 6-7 голів. Добре те, що є моменти. Головне - працювати над реалізацією, і тоді у нас все буде на вищому рівні.

Мені здається, коли ти атакуєш фактично 100 відсотків часу, коли у тебе володіння м'ячем під 95 відсотків, напевно, десь притупляється оборонний момент. Думаю, хлопці розберуть цю ситуацію і над нею попрацюють, все налагодять. Знову ж, складно, коли у суперника у штрафному 11 чоловік. І це триває фактично 80 хвилин. Можна десь втратити концентрацію.

Новачки? Хлопці дуже добре відіграли - і Марлон, і Траоре, і Педріньо. Траоре забив важливий для себе гол у першому офіційному матчі. Одна справа, коли забиваєш в товариському, а в офіційному - це дуже важливо. Педріньо провів відмінну гру, стадіон навіть в якийсь момент аплодував йому.

Марлон теж був на висоті - всі наші атакуючі дії починалися з нього. Відразу видно його головну роль в команді, навіщо він нам був потрібен. Взагалі вся команда в перші 80 хвилин зіграла відмінно. Вітаю команду і тренерів з першою офіційною перемогою! Сподіваюся, так буде тривати і далі.

У цьому матчі взагалі було дуже багато моментів. Це головне! Коли не маєш моментів, то нема про що і говорити. Ти можеш виграти 1:0 або 2:0, не маючи моментів, а коли у тебе їх 7 - 8 за матч...

Поєднання дальніх ударів і тих тактичних аспектів, що Де Дзербі награвав на зборах, - це дуже добре. Значить, команда розуміє стиль, який проповідує головний тренер, знає, як створювати моменти. І коли проти тебе захищаються в 11 чоловік, це дуже важливо. При такій насиченій обороні складно створювати моменти, а у нас їх було 7 - 8. Відмінний результат.

Які найближчі цілі? Завжди вигравати - у нас іншої мети немає. Звісно, сьогодні всі ми думаємо про груповий етап Ліги чемпіонів, про майбутню кваліфікацію, де нам потрібно перемагати. Це наші цілі на найближчі тижні».

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
zzg77
Как же самих себя не похвалить!!!
dd dent
Зачастили последнее время хвалить внутри себя друг друга, зачем пока не ясно
Viktor Krichevskii
Ой пипец спустился господь на землю....Стилисты нашлись ...ничего нового...как шпиляли так и шпиляют...просто надо было освежить обстановку,бо Тайсон утопил все в слезах
Игорь Петров
Нельзя перетрахать всех баб, но к этому надо стремиться, то же самое и в спорте, нельзя все время побеждать, но к этому надо стремиться.