Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Спарта Прага
28.07.2021 21:30 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 1:2 2 : 0
Ліга чемпіонів
| Оновлено 28 липня 2021, 23:54
1788
0

Спарта Прага – Рапід Відень. Прогноз і анонс на матч Лиги чемпіонів

Перемога в першому матчі, яка зовсім нічого не значила

| Оновлено 28 липня 2021, 23:54
1788
0
Спарта Прага – Рапід Відень. Прогноз і анонс на матч Лиги чемпіонів
sparta.cz

У середу, 28 липня, у Празі на стадіоні «Дженералі Арена» відбудеться матч-відповідь другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА з футболу, в якому зіграють чеська «Спарта» і австрійський «Рапід». Стартовий свисток шотландського рефері Боббі Меддена пролунає о 21:30 за київським часом.

«Спарта Прага»

Чеський колектив починав для себе гостьовий поєдинок зі швидкого голу, однак після перерви примудрився втратити підсумкову перемогу (1:2). За великим рахунком, як особливих проблем, так і ніяких дивідендів цей підсумок матчу команді Павла Врби не приносить, бо «правило гостьового гола» було скасовано. Звідси, для віце-чемпіонів Чехії зразка минулого сезону бачиться лише один доступний варіант виходу в наступний раунд – перемога на своєму полі з різницею в два м'ячі.

Чи не найбільш доречно в контексті підготовки до повторної гри «червоні» мали можливість провести стартовий поєдинок нового розіграшу національної першості. Ось тільки протистояння проти «Сігми» з Оломоуца мало зворотний для них сценарій. «Спарта» також пропустила вже до третьої хвилині, але потім відповіла тричі, а в кінцевому підсумку рахунок матчу був зафіксований 3:2. Очевидно, що сил подібні ігри забирають пристойно, але і до ротації Врба не забув удатися.

«Рапід Відень»

Команда Дітмара Кюбауера безумовно залишилася задоволена вольовою перемогою на своєму полі, а також тим фактом, що пропущений нею м'яч не буде давати суперникам зручного сценарію з мінімальною перемогою. Віденський клуб у минулому сезоні дуже серйозно (15 очок) відстав від «РБ Зальцбург» на внутрішній арені, тому змушений починати свій шлях до Ліги чемпіонів УЄФА з настільки ранній стадії турніру. При цьому, у «Рапіда» буде одна вагома перевага перед своїми суперниками.

Як і перед першим поєдинком, «зелено-білі» встигли провести офіційниу зустріч. Ось тільки якщо в середині липня це була легка прогулянка на ранній стадії Кубка Австрії проти «Вінер Вікторії» (6:0), то зламати оборону «Хартберга», та ще й на своєму полі, уже так просто не вийшло. У підсумку, колектив Кюбауера стартував у національній першості з необачної поразки 0:2, використавши при цьому тотожній до першого матчу проти «Спарти» склад. Цілком можливо, що це була спроба заплутати сліди.

Орієнтовні склади

«Спарта Прага»: Ніце – Хейєр, Ганцко, Штетина, Вінхейм – Л. Крейчі I, Л. Крейчі II, Павелка, Візнер – Дочкал – Гложек.

«Рапід Відень»: Штребінгер – Улльманн, Віммер, Хофманн, Стойкович – Грюлль, Петрович, Любічіч, Араз – Кнасмюллнер, Кара.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що чеський колектив має достатній єврокубковий досвід для того, щоб забезпечити собі прохід у наступний раунд ще в основний час. Нашою ставкою буде позиція – фора "Спарта Прага» (-1.5) із коефіцієнтом 3.20 по лінії Parimatch.

28 липня, середа

«Спарта Прага» – «Рапід Відень»
Прага. Дженералі Арена. 21:30
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Боббі Медден (Шотландія)
Прогноз Sport.ua – 2:0
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.