Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Футбол
| Оновлено 28 липня 2021, 15:41
1683
0

Іспанія – Аргентина. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Український тренер зробив прогноз на матч 3-го туру футбольного турніру ОІ

| Оновлено 28 липня 2021, 15:41
1683
0
Іспанія – Аргентина. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 3-го туру групового раунду футбольного турніру на Олімпіаді Іспанія – Аргентина:

«Олімпійські ігри – це особливий турнір і всім хочеться увійти в їх історію переможцем. Дивлячись на склад олімпійської збірної Іспанії, в цьому прекрасно переконуєшся. Там дуже кваліфіковані футболісти, а деякі хлопці зовсім недавно брали участь в Євро. Це Педрі з «Барселони», Пау Торрес з «Вільярреала», який вже виграв Лігу Європи, один з лідерів «Лейпцига» Дані Ольмо, Ерік Гарсія, який перейшов з «Ман Сіті» у «Барсу». Також в складі є Мікель Ойярсабаль з «Реала Сосьєдад» і воротар Унаї Симон з «Атлетіка» Більбао. Всі гравці вже активно виступають за збірну Іспанії, в чому ми переконалися під час Євро. На чемпіонаті Європи з мадридського «Реала» не було футболістів, а на Олімпіаді є. Це Марко Асенсіо і Дані Себалльос.

Як завжди іспанці тотально володіють м'ячем і наносять багато ударів по воротах. Але їх проблемою є дуже низька реалізація моментів. У двох турах Олімпіади вони забили лише один гол. До речі, на Євро Іспанія також довго запрягалася і додавала від матчу до матчу.

Підготовка резерву в Іспанії є однією з кращих в світі. Вони часто перемагають на різних міжнародних турнірах. Збірна Іспанії U-21 п'ять разів ставала чемпіоном Європи. У 92-му році Іспанія виграла Олімпійські Ігри в Барселоні, а в 2000 році в Сіднеї вона грала в фіналі.

Аргентинці завойовували «золото» Олімпіад в 2004 році в Афінах і в 2008-му в Пекіні. Але зараз в їх збірній знаходяться в основному представники чемпіонату Аргентини. А з відомих можу відзначити тільки кілька нападників. Це Есекьель Понсе з «Спартака» і високий центрфорвард Адольфо Гайч з ЦСКА, який грав на правах оренди за «Беневенто». Тренує аргентинців Фернандо Батіста.

Я думаю, що іспанці обіграють збірну Аргентини і виграють свою групу, інакше для чого везти до Японії такий шикарний склад. Їх тренера 60-річного Луїса де ла Фуенте просто не зрозуміють в своїй країні. Для мене цей матч читається і по результату зрозумілий. Іспанці – фаворити Олімпіади, і, мені здається, вони переможуть в турнірі. Але подивимося! Це футбол», – сказав Грозний.

Матч Іспанія – Аргентина відбудеться 28 липня. Початок зустрічі – о 14:00.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.