Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 29 липня 2021, 17:52
41195
160

Проект Альянс закритий. Клуб залишає Першу лігу

Відбулася зустріч керівництва клубу із головним тренером Юрієм Ярошенком

| Оновлено 29 липня 2021, 17:52
41195
160
Проект Альянс закритий. Клуб залишає Першу лігу
ФК Альянс

У середу, 28 липня, в Липовій Долині відбулася зустріч керівництва «Альянса» з Першої ліги і головного тренера клубу Юрія Ярошенка. Підсумок зустрічі — проект під назвою «Альянс» закритий, клуб знімається зі змагань.

Офіційних листів від «Альянса» на адресу ПФЛ поки не надходило.

Після поразки від «Металіста» (0:2) у першому турі нового сезону президент «Альянса» Сергій Демченко назвав суддівство Олександра Омельченка «справжнім свавіллям» і пригрозив зняти команду з чемпіонату.

Оцініть матеріал
(400)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Жирона – Кадіс. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Футбол | 20 квітня 2024, 06:01 1
Жирона – Кадіс. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?
Футбол | 19 квітня 2024, 13:00 24
Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?

Згадуємо тих представників Леверкузена, які опинилися за крок від видатного тріумфу

Коментарі 160
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Tagyler
Ребят, обидно что футболисты и академия - вся молодежь уйдет на улицу
Ярослав Скориков
Ідіотизм, якщо ге хочете грати, то не заявляйтеся взагалі, щоб потім не шукати причини. Я не фанат Металіста, живу в другому кінці країни, дивився всю гру, і окрім помилок гравців Альянса, які і призвели до карток, нічого і в помині не було.... Президент Альянсу це взагалі треш і випадковість у футболі, якому татко дав порулити командою.... Коли такі помилки рулять то команди, як правило зникають.... Ідіоти рулять, страждають ті що поруч.....
Dmytro Solovyov
Печально, что у нас большинство "команд-профи" (от УПЛ до второй лиги) являются именно чьими-то ПРОЕКТАМИ, а не полноценными футбольными клубами... Как-то так - наигрался - да и выбросил. Может подберёт кто-то. А может и нет...
Fangold
Одне сумнівне пенальті в ворота Альянсу і команда знімається, хіба це гідна команда? Хіба вона треба українському футболу?
zzg77
Второй пошёл...Первый был Олимпик. УАФ занимается развитием футбола в Украине. Браво, Пиявко!
Andrii Stadnyk
Бачив огляд матчу. Як на мене, то перша червона - вигадана. Як і пенальті у ворота Альянсу. Але! Сам Альянс теж пробивав пенальті. Хто ж їм винен, що не забили? Забивай, відбивайся до кінця матчу і десь як не перемогу, то нічию втримали б. І з огляду склалося таке враження, що в МХ було моментів набагато більше. Реалізація підвела.
Звідси висновки, що не просто так знімається Альянс. Напевно, проблеми інші є крім однієї поразки в першому турі чемпіонату.
OKs100
Какой клуб Ярославский уничтожит следующим? Металлист 1925? Сколько ещё клубов снимется с Первой лиги ради желания владельца пройти Первую лигу без поражений?
Владимир Копяк
Если после каждой игры Металлиста команды будут сниматься с соревнований, то даже не знаю что думать...
__Funny_Cat__
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
StrikeX
Наївні коментатори, невже ви думаєте, що суддівство в грі з Металістом - це реальна причина демаршу Альянсу та його власників-фермерів? Вже й сам власник проговорився, що причин багато...
Тут просто підвернувся зручний момент...
andreypoltava234
ну. вболівальники ярославського - то такий самий діагноз як вболівальники "гудка")) насправді, адекватним харків'янам треба якось об'єднуватись. щоб не повторити історію двох інших міст Сходу)
FoZZy
Істеричка Демченко вирішив таки знятися з чемпіонату, ну молодець хоч слово дотримав, а може у нього проблеми з фінансами, а суддівство це лише прикриття, щоб відвести удар від себе, нібито "Я не винен, це все через суддівське свавілля", а так і проєкт закрив і чистий з води вийшов, браво пан Демченко, комбінація вдалася!
Lazio
Безпринципна безвідповідальність! Так не можна діяти на такому рівні. І це точно не стосується одного матчу... Але коли ти президент клубу - ти або президент, що несе повну відповідальність і розуміє всі нюанси, або просто галімий піарщик, який обложався і знайшов причину красиво з'їхати....
Олег Мандрівник
Выглядит это так:
- нам показывают красную карточку за грубое нарушение правил, а вратарь соперника отбивает наши пенальти - мы не можем играть в таких условиях и снимаемся с первой лиги
OnlyKharkov
А все банально просто. У чела закончились деньги. Не за что финансировать клуб. Вот и нашли повод (высосали из пальца). Потому что ни один адекватный президент не будет снимать команду просто так из за 1 матча. Тем более в матче все чисто было.
Alexey Antonenko
Первая победа МКГ
Andy_P
Президент Альянса решил высунуться и высказаться, что его клуб (игрушку, проект) обидели и засудили? Думаю, что ему быстро Объяснили, что и как в украинском футболе, кто такой Ярик, вот он и психонул Тут ФК Полтава вспоминали, эти тоже выиграли право играть в УПЛ, но проиграли в неравных кабинетных битвах. Мафия бессмертна! (с)
Dfs2262ar
Пеналь чистый! Сами не реальзовали свой...и все вокруг виноваты! Так и скажи что нет денег! Лучше МЗп занял ваше место! А теперь лига без команды...
__Funny_Cat__
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
alex55
Вот это пригорело у него. Будет позднее жалеть.