Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 02 серпня 2021, 22:51
1466
0

Інгулець - Зоря. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Хтось із суперників в цій грі обов'язково візьме свої перші очки в новому сезоні

| Оновлено 02 серпня 2021, 22:51
1466
0
Інгулець - Зоря. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Зоря

В першому турі нового чемпіонату України обидві команди виступили невдало, програвши своїм опонентам. Але якщо від «Інгульця» більшого навряд чи очікували в поєдинку проти «Шахтаря», то підопічні Віктора Скрипника несподівано на своєму полі поступилися оновленій «Олександрії», яка, до речі, вже у другому турі програла наспіх зібраному для виступу у Прем'єр-Лізі «Минаю».

«Інгулець»

Команда із села Петрове Кіровоградської області вже другий сезон проводить в елітному дивізіоні. В минулому, нагадаємо, вона фінішувала на 12-му місці, уникнувши пониження у класі. За весь цей час «Інгулець» ще жодного разу не зіграв у себе вдома, а приймає суперників в Кропивницькому. Втім, вже з'явилася інформація про те, що новий стадіон в Петровому планується здати в експлуатацію навесні 2022 року. Так що, цілком можливо, що вже в нинішньому чемпіонаті місцеві жителі нарешті побачать команди української Прем'єр-Ліги наживо.

Перед стартом нового сезону команда помітно підсилилась, особливо в особі таких досвідчених гравців, як Гальчук, Полегенько, Опанасенко, Чогадзе і Сітало. Та й Поспєлов з Шараєм вже далеко не новачки у футболі. Майже всі вони взяли участь у грі першого туру проти «Шахтаря». Незважаючи на велику перевагу гірників протягом матчу, в останні десять хвилин «Інгулець» не тільки забив гол у ворота Трубіна, а й на деякий час перехопив ініціативу і навіть мав можливість зрівняти рахунок.

Тому, якщо в матчі із «Зорею» підопічні Сергія Лавриненка зіграють так, як наприкінці тієї зустрічі, то реально можуть розраховувати тут на очки.

«Зоря»
           
Бронзовий призер попереднього чемпіонату країни і наш учасник Ліги Європи знову засмутив своїх вболівальників на старті сезону. Рік тому «Зоря» також складно входила в турнір, програвши два стартові матчі. А ще цікаво, що три рази за останні чотири роки луганська команда в перших турах програвала саме «Олександрії». Ось такий у неї з'явився незручний суперник.

Звичайно ж, тренерський штаб «Зорі» зробив висновок з того, що сталося, і постарається більше не повторювати подібних помилок в матчах з командами, яких вона перевершує, перш за все, за підбором гравців. До речі, на відміну від «Інгульця», у луганчан в складі сталося зовсім небагато змін у порівнянні з попереднім чемпіонатом. Так тут скидка на  якусь незіграність взагалі не проходить.

Цілком можливо, що команда просто не форсує події і планомірно готується до старту в раунді плей-оф Ліги Європи, матчі якого пройдуть 19 і 26 серпня. Але, з іншого боку, розкидатися очками теж неприпустимо. Адже в кінцівці чемпіонату кожен бал може мати дуже велике значення.

Статистика зустрічей

В минулому сезоні команди вперше зіграли на рівні Прем'єр-ліги два матчі. У першому з них в Кропивницькому була зафіксована нічия 1:1. У «Інгульця гол забив Янаков, а у «Зорі» відзначився Юрченко з пенальті. У Запоріжжі луганський клуб виграв 2:0 завдяки голам все того ж Юрченко і Жуніньо.

Орієнтовні склади:

«Інгулець»: Гальчук, Полегенько, Поспєлов, Ковальов, Павлов, Опанасенко, Шишка, Коробенко, Запорожець, Шарай, Сітало

«Зоря»: Шевченко, Жуніньо, Імереков, Вернидуб, Фаворов, Булеца, Назарина, Цвек, Кочергін, Аллах'яр, Гладкий

2 серпня, понеділок

«Інгулець» – «Зоря»
Кропивницький. Стадіон «Зірка». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
ІНГУЛЕЦЬ - ЗОРЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Сергій Бойко (Київська обл.)
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.