Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 02 серпня 2021, 02:50
2478
0

США - Мексика. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на фінал Золотого Кубка КОНКАКАФ

| Оновлено 02 серпня 2021, 02:50
2478
0
США - Мексика. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
ФК Динамо Київ. В'ячеслав Грозний

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на фінальний матч Золотого Кубка КОНКАКАФ США - Мексика.

«Фінал Золотого Кубка КОНКАКАФ я бачу дуже цікавим. Американці вже шість разів завойовували цей дуже почесний трофей. До речі в червні цього року збірна США виграла Лігу Націй КОНКАКАФ, обігравши, до речі, мексиканців з рахунком 3:2. Мексиканці, до речі, взагалі мало пропускають. На Золотому Кубку КОНКАКАФ вони вперше пропустили від Канади в півфіналі (2:1).

У рейтингу ФІФА американці займають 20-е місце, а мексиканці - 11-е. Поза всяким сумнівом, Мексика - найтитулованіша команда на цьому турнірі. Мексиканці 16 разів грали на чемпіонаті світу і двічі доходили до чвертьфіналу в 70-му і 86-му роках. До речі, ці обидва турніри були для них домашніми мундіалями. А в 2012-му році Мексика виграла Олімпіаду. 18 раз Мексика брала участь в Золотому Кубку КОНКАКАФ. 11 раз вони перемогли на цьому турнірі, двічі взяли срібло, а п'ять разів - бронзу. У Мексики дуже сильний тренер аргентинець Херардо Мартінес, який тренував збірну Парагваю, «Барселону» (що мало, кому вдається), збірну Аргентини. З 2019 го року Мартінес тренує збірну Мексики. Це дуже сильний, досвідчений, 58-річний тренер.

Я напередодні фіналу давав велику аналітику і припускав побачити фінал Мексика - Катар. Я обгрунтував це тим, що у американців немає основних гравців, а Катар грає основним складом. Але в півфіналі з США за рахунку 0:0 катарці не реалізували пенальті. А пробив повз ворота досвідчений форвард «Аль-Садда» Хассан Аль-Хайдос. А на 86-й хвилині Г'ясі Зардес, який вийшов на заміну, забив єдиний гол у матчі і вивів США в фінал. Хоча катарці за багатьма показниками перевершили суперника. Я це уважно проаналізував. Це і за ударами по воротах, і за відборами м'яча, але потрібно забивати було Катару. Тим більше, Катар забиває майже в кожному матчі. До цього поєдинку вони не забили аж 5 грудня 2019 року, де вони з таким же рахунком 0:1 поступилися Саудівській Аравії в півфіналі Arabian Gulf Cup.

Мексиканці взагалі майже не пропускають. Сім матчів поспіль вони не пропускали, але забили їм канадці в півфіналі. Характер збірної Мексики і збірної США дозволив їм забити переможні м'ячі в самій кінцівці півфінальних матчів і вийти в фінал.

Мексиканські збірники дуже високого рівня, мають великий міжнародний досвід, грають вони в іменитих європейських клубах. Альварес грає в «Аяксі», Гуттьєрес в ПСВ, Араухо в «Сельті», Еррера в «Атлетіко», Корона в «Порту», ​​Морено після того, як змінив ряд європейських клубів, зараз виступає за «Монтеррей». Сальседо після того, як виступав за «Фіорентину» і «Айнтрахт», грає за «Тігрес УАНЛ». Дос Сантос грав за «Барселону» і «Вільярреал», а зараз він захищає кольори «Лос-Анджелес Гелаксі». Це все дуже серйозні футболісти. Там класний тренер.

Так, фінали завжди досить непередбачувані. Збірна США - господарка цього Золотого Кубка КОНКАКАФ, але я, незважаючи ні на що, переможцем бачу мексиканців», - сказав Грозний.

Матч США - Мексика відбудеться 2-го серпня. Початок зустрічі о 03:30.


В'ячеслав Грозний - відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левскі», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи
Футбол | 19 квітня 2024, 06:30 19
Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи

У півфіналах Ліги Європи зіграють: Марсель – Аталанта, Рома – Байєр

Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів
Футбол | 19 квітня 2024, 10:17 1
Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів

Португалець виділив єдиний клуб, який очолював у своїй кар'єрі

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.