Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 03 серпня 2021, 11:37
143147
46

Два іменитих іноземних тренери запропонували свої послуги збірній України

УАФ шукає заміну Андрію Шевченку

| Оновлено 03 серпня 2021, 11:37
143147
46
Два іменитих іноземних тренери запропонували свої послуги збірній України
Getty Images/Global Images Ukraine. Юрген Клінсманн

Українська асоціація футболу (УАФ) почала активні пошуки нового головного тренера національної збірної після того, як свій пост покинув Андрій Шевченко. ЗМІ в списку кандидатів називають виключно українських тренерів, в першу чергу - Сергія Реброва і Мирона Маркевича.

Однак на пост наставника збірної України претендують і дві іноземні фахівця. Телеграм-канал «Таємниці футболу» повідомляє про те, що через агентів свої послуги УАФ запропонували німець Юрген Клінсманн та італієць Джанні Де Б'язі.

Клінсманн як тренер відомий в першу чергу по роботі зі збірною Німеччини в 2004-2006 роках. У 2006 році він привів «Бундестім» до бронзових медалей домашнього чемпіонату світу. Також Клінсманн працював з «Баварією» (2008-2009 роки), збірною США (2011-2016) і берлінською «Гертою» (2019-2020).

65-річний Де Б'язі з липня 2020 року очолює збірну Азербайджану. Також в своїй кар'єрі він працював з низкою італійських клубів і збірною Албанії в 2011-2016 роках. Йому вдалося вивести Албанію на її перший в історії великий турнір - Євро-2016.

Джерело Telegram
Оцініть матеріал
(1413)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 46
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Виктор Андрущик
Чому не поставити головним тренером збірної України людину яка виграла чемпіонат світу серед молоді??? Чому?Від цих спеціалістів толку просто не буде,ніколи, хто б там не грав.
Александр Шевченко
Два гауна. Сергей Станиславович лучше обоих будет
yuriy_kent
Вижу тут только одного тренера. Реброву нужно доверить сборную.
Ёкарный Бабай
5-летний Де Бьязи с июля 2020 года возглавляет сборную Азербайджана, но готов смотаться ради Украины? Нах такой специалист нам не нужон. Клинсманн еще более сомнительная кандидатура. С одной стороны он начал перестройку в сборной Германии, которая завершилась достижениями Лёва, а с другой стороны его дальнейший опыт не впечатляет успехами. Поэтому в топку этих спецов.
Yura Юрий
Клинсман не сможет работать в нашем бардаке, охренеет и сбежит, Итальяней вообще ни о чем, тупо бабла срубить хочет, Ребров хороший вариант, так как никто из известных не согласиться, разве только сбитые летчики
Руслан Шевченко
А их устраивает 30- ка.
Archie FireLion
В итоги назначат Михайличенка или Ротаня
Andriy_Bugayov
Яkщо вже брати до уваги іноземного спеціаліста, то я би більше хотів побачити на посаді головного тренера - Kарлуша Kейроша.
BekXanov
И оба пусть идут лесом притом бегом и в припрыжку
Алексей Ильин
Сборной нужен Реров, он созрел для национальной команды. У нас подобралось хорошее поколение, с которым Ребров может выполнять задачу выхода на ЧМ и ЧЕ 2024.
Andy Chak
сам павелка готов взятись, а в помічники візьме вора з кубком, той і бабла закине і закордон виїздний буде, і навіть зєля його похвалить)))
inspekcha85
Ещё чего...А Михайличенко куда девать?
Александр Пышненко
Юрген Клинсманн, однозначно. Время хуторских (читай: динамовских, в стиле лобановского) экспериментов прошло. Надо прививать сборной европейские качества. Иначе, будем продолжать и дальше глотать пыль.
Олексій Коротков
Ну если второй раз єту омебу Михайличенко назначат Єто будет не Шаг а Прижок нет Гигантский скачок назад
SanyaPOL
Zinédine Zidane - Without Club...
Андрей Кабаков
Найкраще для сбірной України буде Хуанде Рамос - і футболістів наших розуміє, і менталітет, опит (особисто у кубкових змаганнях) , і авторитет, і стиль ,і суперників, і ще багато переваг над іншими кандидатами . Доречі щей й вільний фахівець. Чому ? - приклад та результат роботи на теперішній час його помічника у штаті Шевченка ,тренера воротарів Педро Хара.
аоот оооит
тока не нытик с дынамовским серцем СЕРОЖО УМОЛЯЮ
или клинсман или маркевич
euro2012_za_2012euro
Второй это кто?
Hedgehog.Serge
Оба - не то...
Клинсман - бей-беги...
де Бьязи - оборона-контратаки...
Сан Саныч
Давайте Леоненка тренером