Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 03 серпня 2021, 22:10
1501
1

Спарта Прага - Монако. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на матч кваліфікації Ліги чемпіонів

| Оновлено 03 серпня 2021, 22:10
1501
1
Спарта Прага - Монако. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
twitter.com/AS_Monaco

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на перший матч 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів «Спарта» Прага - «Монако».

«У минулому сезоні чемпіонату Чехії «Спарта» фінішувала другою слідом за земляками «Славією», поступившись їй 12 очок. У другому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів «Спарта» зустрілася з хорошою граючою командою віденським «Рапідом». В гостях пражани поступилися 1:2, а вдома перемогли 2:0. У «Спарти» дуже напружений графік, оскільки у них вже почався чемпіонат Чехії. Два перші матчі сезону вони вже виграли у «Сігми» (3:2) і у «Слована» (5:0). У «Спарти» головний тренер це досить досвідчений 57-річний фахівець Павел Врба, який тренував такі клуби, як «Жиліна», «Анжи», «Вікторія» Пльзень, «Лудогорець». З лютого 2021-го року він очолив «Спарту». До речі він свого часу 2,5 роки тренував збірну Чехії, а до цього молодіжку чехів. Капітан команди у пражан 32-річний Боржек Дочкал. Це досвідчений футболіст, який грає за збірну Чехії і який пограв за ряд різних хороших клубів. Воротар «Спарти» 34-річний румун Флорін Ніце. Є у них і датчанин Ніельсен, і швед Карлссон і норвежець Віндхейм. Виступають за «Спарту» також словаки.

Команди з Чехії традиційно сильні кондиційно, добре пресингують, ведуть єдиноборства, успішно діють на випередження. Але також багато і фолять. Чехи багато завдають ударів по воротах суперника, гарні на другому поверсі і стандартах. Вони дуже духовиті та характерні. Всім з ними складно грати.

Суперник у «Спарти» дуже сильний. «Монако» з хорватським тренером Ніко Ковачем в минулому сезоні Ліги 1 став третім. Також вони стали найкращою домашньою командою Ліги 1, але за гостьовими поєдинками вони четверті.

Французька Ліга 1 стартує 6 серпня. Матч у Празі для монегасків буде першим офіційним в новому сезоні. Кістяк «Монако» складають висококваліфіковані гравці. Це досвідчений іспанець Сеск Фабрегас, португалець Желсон Мартінш, росіянин Алєксандр Головін, захисник збірної Франції Джібріль Сідібе, нападник французької збірної Віссам Бен Єддер, нападник збірної Німеччини Кевін Волланд, сенегалець Крепен Діатта.

Клас гравців «Монако» вище, ніж у футболістів «Спарти». Але кондиції і і характер вище у празького клубу. Вдома пражани, як мінімум, не програють. Але за підсумками двоматчевого протистояння шанси пройти далі у монегасків вище», - сказав Грозний.

Матч «Спарта» Прага - «Монако» відбудеться 3-го серпня. Початок зустрічі о 20:00.


В'ячеслав Грозний - відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левскі», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
В'ячеслав Грозний
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЗІНЧЕНКО: «Не можу повірити, що це моє третє Євро. Почуваюся трохи старим»
Футбол | 28 березня 2024, 16:12 5
ЗІНЧЕНКО: «Не можу повірити, що це моє третє Євро. Почуваюся трохи старим»

Півзахисник збірної України прокоментував вихід команди на Євро-2024

Мінус Пегула. Відомі всі півфіналістки престижного турніру в Маямі
Теніс | 28 березня 2024, 07:20 4
Мінус Пегула. Відомі всі півфіналістки престижного турніру в Маямі

У боротьбі за титул у Флориді залишилася одна американка

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Chicot
Великолепный прогноз))