Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 04 серпня 2021, 20:37
2888
0

Ференцварош - Славія Прага. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Експерта дав прогноз на матч кваліфікації Ліги чемпіонів

| Оновлено 04 серпня 2021, 20:37
2888
0
Ференцварош - Славія Прага. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
ФК Ференцварош

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на перший матч 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів «Ференцварош» - «Славія» Прага.

«Дуже успішно гравший під керівництвом нашого українського тренера Сергія Реброва «Ференцварош» у тому сезоні виступав у груповому раунді Ліги чемпіонів, де зустрічався з «Барселоною», «Ювентусом» і київським «Динамо». Це вже успіх для клубного футболу Угорщини. Сергій поїхав працювати в ОАЕ, а «Ференцварош» очолив досвідчений австрієць Петер Штегер. Команда з Будапешта успішно пройшла попередні раунди кваліфікації Ліги чемпіонів, вигравши всі чотири матчі у «Пріштіни» і «Жальгіріса».

Сильних суперників у «Ференцвароша» ще не було. Але 31 липня в першому турі нового сезону чемпіонату Угорщини «Ференцварош» поступився вдома «Кишварді» (1:2). А на носі у команди з Будапешта гра з чемпіоном Чехії «Славією», яку очолює Йіндржіх Трпішовський. Два стартові матчі чемпіонату Чехії «Славія» виграла і тепер вона мріє грати в груповому раунді Ліги чемпіонів.

Я бачу відносно рівні шанси обох команд, хоча, я впевнений, що вдома угорська команда здобуде перемогу. Рівень гравців «Ференцвароша» заслуговує на повагу. Я уважно подивився склади обох команд, але не в образу «Славії» у неї немає гучних імен. Це дуже організована і дисциплінована команда. Я б у них виділв румуна Станчу і чеха Масопуста.

В обох командах грають українці. У «Ференцварош» це Зубков і Харатін, а в «Славії» Качараба. До речі в сезоні 2014/2015 Тараса Качарабу «Шахтар» віддавав мені в оренду в «Говерлу». Я йому довіряв, він у мене грав. Я бажаю удачі нашим українським футболістам і хорошої гри обом командам.

Парадоксальна річ! До вивчення команд я думав, що у «Славії» шанси вище. Зараз можу сказати, що шанси вище у «Ференцвароша» і, напевно, команда з Будапешта - фаворит цього протистояння», - сказав Грозний.

Матч «Ференцварош» - «Славія» Прага відбудеться 4-го серпня. Початок зустрічі о 21:00.

В'ячеслав Грозний - відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левскі», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

 

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Провальний трансфер. Дуелунд залишить Динамо остаточно та безкоштовно
Футбол | 19 квітня 2024, 19:48 14
Провальний трансфер. Дуелунд залишить Динамо остаточно та безкоштовно

Міккель продовжить виступи у складі «Орхуса»

Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів
Футбол | 19 квітня 2024, 10:17 1
Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів

Португалець виділив єдиний клуб, який очолював у своїй кар'єрі

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.