Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 04 березня 2024, 22:27
293
0

Збірна журналістів України стала володарем Літнього благодійного кубку

Збірна журналістів України перемогла команду «Маестро»

| Оновлено 04 березня 2024, 22:27
293
0
Збірна журналістів України стала володарем Літнього благодійного кубку

На стадіоні НТК ім. Баннікова відбувся щорічний «Літній благодійний кубок» між командами ФК «Маестро» та «Збірною журналістів України».

Головною метою цього проекту, що вже став доброю щорічною традицією, є допомога дітям-переселенцям зі Сходу України. Діти з Донбасу, які стали головними вболівальниками «Літнього благодійного кубку» отримали від організаторів та спонсорів матчу професійну футбольну форму та спортивне спорядження.

Матч розпочався урочистим виконанням Державного гімну України оперної співачки Наталії Чепченко.

З вітальним словом звернувся до команд Перший віце-президент УАФ Вадим Костюченко.

«Шановні учасники матчу, дорогі діти передаю вітання від Президента УАФ Андрія Павелка. Футбол насправді об’єднує між собою зірок, журналістів. І саме головне, що ми цим традиційним матчем підтримуємо наших дітей-переселенців. Кожна участь в такому матчі являється нашою частиною допомоги для дітей, які потребують нашої підтримки!, – відзначив Вадим Костюченко.

Матч розпочався гостро, команди створювали небезпечні моменти. Один із таких в штрафній «артистів» дозволив на 32-ій хвилині відкрив рахунок у матчі. Відзначився капітан команди журналістів Вадим Дробашко. ФК «Маестро» пресингували та пробували відповісти, але ворота надійно захищав шеф-редактор Прямого каналу Віктор Медвідь.

Наприкінці першого тайму зірковий гравець команди журналістів В’ячеслав Шевчук подвоїв рахунок.

Другий тайм був успішним для команди «Маестро». Із штрафного майданчика Володимир Мельниченко забив гол у ворота Збірної журналістів. Інтрига в матчі зберігалась до 51-ї хвилини. Роман Лопатін з гольової подачі граючого тренера Романа Санжара в один дотик намалював на табло рахунок 3:1.

На 68-й хвилині гравець «Маестро» Володимир Мельниченко оформив дубль. Але матч закінчився перемогою Збірної журналістів України з рахунком 3:2. Команда «акул пера» стала володарем «Літнього благодійного кубку».

Нагороджували команди медалями, і Кубком переможця: Перший Віце-президент УАФ Олег Протасов, меценат Едуард Мкртчан, шеф-редактор ІА «Центр новин» Ольга Витак.

«Дякую команди за футбольне шоу, яке Ви влаштували для наших вболівальників – дітей-переселенців. Дякую майбутнім чемпіонам, за те, що Ви прийшли на матч, вболіваєте на наші команди не тільки сьогодні на Баннікова, але за нашу Національну збірну», – відзначив Протасов.

Меценат матчу Едуард Мкртчан, за підтримки якого відбувся «Літній благодійний кубок», відзначив професійний рівень команд.

«Сьогодні на футбольному полі перемогла дружба, і переможцями є діти. Дуже хочеться, щоб ситуація на Сході змінилася, і такі благодійні матчі відбувались в мирних містах України. Дякую команди за гарну гру, дякую вам діти, що підтримуєте наші команди. Слава Україні», – сказав Мкртчан.

Збірна журналістів України – ФК Маестро – 3:2

Голи: Дробашко (31), Шевчук (35), Мельниченко (46), Лопатін (51), Мельниченко (68).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Найкращий гравець поєдинку з Ман Сіті розхвалив Луніна після суперматчу
Футбол | 18 квітня 2024, 09:40 6
Найкращий гравець поєдинку з Ман Сіті розхвалив Луніна після суперматчу

Федеріко Вальверде висловився про українського голкіпера

Брюгге вдруге обіграв грецький ПАОК і впевнено вийшов до 1/2 фіналу ЛК
Футбол | 19 квітня 2024, 00:12 0
Брюгге вдруге обіграв грецький ПАОК і впевнено вийшов до 1/2 фіналу ЛК

Бельгійська команда забила два м'ячі і у півфіналі зіграє з Фіорентиною

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.