Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 30 серпня 2021, 23:55
3896
2

Збірна України проведе три спаринги з олімпійськими чемпіонами Токіо-2020

Команда Уґіса Крастіньша зіграє контрольні матчі зі збірною Франції

| Оновлено 30 серпня 2021, 23:55
3896
2
Збірна України проведе три спаринги з олімпійськими чемпіонами Токіо-2020
Федерація волейболу України

Відразу після перемоги в Кубку Хортиці у Запоріжжі, де у вирішальному матчі були обіграні чинні чемпіони Європи серби, чоловіча збірна України з волейболу в рамках підготовки до Євроволею-2021 вирушає до Франції.

Там, у місті Бельфорт 26-го, 28-го і 29 серпня команда Уґіса Крастіньша зіграє три товариських матчі з новоспеченими олімпійськими чемпіонами, збірною Франції. Перших два матчі будуть відкритими для глядачів. Третій господарі вирішили провести в закритому режимі, у форматі чотирьох сетів.

«Перемовини про спаринги з французами ми вели ще до Олімпіади, - каже Sport.ua президент Федерації волейболу України Михайло Мельник. – Але на той момент Франція ще не визначилася з графіком підготовки до Євроволею. Зараз на матчах з нашою збірною настояв бразильський тренер французів Резенде. Ці поєдинки для команди Франції стануть першими після перемоги над збірною ОКР у фіналі Олімпіади в Токіо. Попередньо планувалося, що ми проведемо два спаринги. Але оскільки перший матч французів на Євроволеї запланований на 3 вересня, вони попрохали нас про проведення ще однієї зустрічі в закритому режимі. Нехтувати нагодою зіграти з таким сильним суперником ми не стали».

Свій перший матч на чемпіонаті Європи-2021 збірна України проведе 2 вересня проти греків. Також суперниками українців за групою А будуть чинні чемпіони світу поляки, чинні чемпіони Європи серби, збірні Бельгії і Португалії.

Оцініть матеріал
(35)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Ад
так супернички ще ті.но як кажуть.з кім поведеся від того і набересся!Удачі хлопцям!
rugby1970
Мальчишкам это должно помочь! А вот из под какого камня вытащили тренера для девочек - непонятно! Безобразный состав (не кажутся лишними лишь Немцева, Рыхлюк, Бойко и Скрипак, остальные, вместе с "тренерским штабом" - пустота, туристы), безволие, отсутствие техники и тактика позапрошлого века... Долго вспоминал, кого же напомнили мне по уровню последние соперницы и вспомнил - финалистки чемпионата США среди школьниц в возрасте 11+! (поройтесь на Ютубе - убедитесь!)... Вот с такого уровня соперницами - наша сегодняшняя "сборная" вполне может играть А в парней и Угиса - ВЕРЮ!!!