Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 15 вересня 2021, 03:29
2804
1

Барселона – Баварія. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на матч групового раунду Ліги чемпіонів

| Оновлено 15 вересня 2021, 03:29
2804
1
Барселона – Баварія. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 1-го туру групового раунду Ліги чемпіонів «Барселона» - «Баварія».

«Шикарна група у динамівців Києва. Імениті суперники «Динамо» зустрінуться на «Камп Ноу». На нас всіх чекає фантастичне видовище. Але не будемо забувати, що зірковий Лео Мессі вже грає в ПСЖ. Новачки команди Агуеро, Депай і Люк Де Йонг не зможуть аргентинця повноцінно замінити. Як, до речі, в «Ювентусі» ніхто не замінить Кріштіану Роналду, який пішов у МЮ. Таких гравців не замінити! Також повернувся в «Атлетіко» з «Барси» «маленький французький принц» Антуан Грізманн. Рональду Куману доведеться внести корективи в організацію атак каталонців з урахуванням кадрових змін. Відновлюється Ансу Фаті, гра якого мені подобається, а також Усман Дембеле. Кількість і якість гравців групи атаки дуже гарна. А Бускетс в центрі, на мій погляд, можливо, один з кращих конструктивних опорників в світі. А Френкі Де Йонг щодня прогресує. А молодого таланта Педрі використовують у всіх збірних Іспанії. У минулому сезоні він виступав за основну команду Іспанії на Євро, а також зіграв на Олімпіаді. Браво! Хороший хлопець! Він буде рости і прогресувати. Так, є у каталонців проблеми в обороні. Це пов'язано з переходом на атакуючу модель гри з підключенням флангових Деста і Альби.

У кожному матчі «Барса» пропускає. А зараз їй грати з німецькою машиною і проти топ-форварда Роберта Левандовськи. «Баварія» під керівництвом Юліана Нагельсмана вже виграла Кубок Німеччини і потужно виступає в Бундеслізі, в середньому забиваючи більше трьох м'ячів за матч. Правда, і пропускають мюнхенці в середньому по одному голу за матч. У кадровому плані у «Баварії» також відбулися зміни. В оренду в «Монако» пішов воротар Нюбель. Алаба вже в «Реалі», Боатенг в «Ліоні», а Мартінес поїхав в Катар. Дуглас Коста в «Греміо». Нагельсман з «Лейпцига» взяв з собою двох гравців. За 42,5 млн євро був придбаний молодий француз Дайот Упамекано. Також був куплений за 15 млн євро півзахисник збірної Австрії Марсель Забітцер. У «Баварії» солідний і зіграний склад. У них конкуренція на кожну позицію.

На атаку мюнхенці і каталонці працюють охоче і значно краще, ніж на оборону. Зрозуміло, що обидві команди заб'ють. Я в цьому не сумніваюсь. Ймовірно, що авторами голів будуть Левандовськи і Депай. «Барса» значно краще і тонше комбінує. А мюнхенці значно краще виконують чорнову роботу без м'яча. Результативна нічия влаштує динамівців Києва», - сказав Грозний.

Матч «Барселона» - «Баварія» відбудеться 14-го вересня. Початок зустрічі о 22:00.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін йде до півфіналу. Реал вибив Манчестер Сіті з Ліги чемпіонів
Футбол | 18 квітня 2024, 00:51 91
Лунін йде до півфіналу. Реал вибив Манчестер Сіті з Ліги чемпіонів

Переможця визначила серія пенальті

АНЧЕЛОТТІ: «Пенальті – азартна гра. Довіряв Луніну, який був спокійним»
Футбол | 18 квітня 2024, 02:05 4
АНЧЕЛОТТІ: «Пенальті – азартна гра. Довіряв Луніну, який був спокійним»

Карло коротко прокоментував серію пенальті у матчі «Манчестер Сіті» – «Реал»

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Леня Кукуев
8 2